LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Admin Ansökan [CS GO:Playpark JailBreak.]

Nekad Adminansökan
Sam

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Smokiii Men smoke annars


SteamID

copy to clipboardSTEAM_0:0:519768241


Discord: ★Smokee★#0001


Ålder: 15

Beskriv dig själv: Jag Heter Felix kallars för smokii. jag är 15 och jag gillar att hjälpa. jag gillar dock inte visa grejer med att hjälpa. o det är när dom är upp käftiga. jag gillar inte och sitta och hjälpa i flera Timmar. då jag kan göra det om det behövs. jag är Jätte Bra På Admin Arbete Då Jag Har Varit Det I Många Olika Servrar.

Erfarenhet som admin: Jag Har varit admin på en server ungefär 1-2 år nu men har hoppat av staff teamet nu för jag vill gå över hit. och jag har också haft en server inom cs go. jag då vet mycket om det. jag har varit i detta communityt i nu 7 Månader och har sätt hur andra staffs jobbar. jag har läst reglerna ett antal 10 gånger. för att sätta in det i min hjärna. så jag vet vad som gäller.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Hjälpa, Vara Aktiv. Vet Hur Man Är En Admin, Och Ser Till Så Servern Inte Kommer till shit. typ att det kommer in en massa ctn och börjar free killa. då dom ska få ct ban.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag Kan Vara Jätte Aktiv Och Jag Kommer passa för jag är smart och hjälpsam

Övrigt om du har något att tillägga:Nej

ASDASDASDSA
Wjalla

Föreningsmedlem

Medlem i 3 år

,

15 inlägg

0

0

2

3

TjA, BrOrSaN, LyCka TilL mEd AnSökan <3!

ASDASDASDSA
PandaGuy

Manager

Event Manager

Medlem i 2 år

,

9 inlägg

0

0

0

0

-rep

Nyligen mutad

ASDASDASDSA
Sam

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

Det far typ en vecka sedan jag läser alltid reglerna när jag gjort någonting fel.


ASDASDASDSA
Vever1999

Föreningsmedlem

Medlem i 3 månader

,

9 inlägg

1

1

1

0

-rep Aldrig sätt dig inne

ASDASDASDSA
Tamadra

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 3 år

,

10 inlägg

0

0

0

0

Tjotjo! Tama här~

Roligt att du ansöker och vill sprida ditt engagemang till Playpark, men utifrån det du har skrivit så brister det i både mogenhet och kvalité samt din ansökan inte ses att tas på allvar ^^

Det finns småproblem när det kommer till ditt skrivande. Först och främst så är det alltid mycket bättre att inte börja meningen med ordet "jag". Samtidigt visar det att du pratar om dig själv vilket är bra, men det blir lite jobbigt att läsa om ordet "jag" om och om igen.

En annan sak som du bör rätta till tills nästa gång är att du använder stor bokstav endast i början av meningen och inte mitt i meningen ifall det inte är ett namn eller något sådant. Samt det finns vissa meningar där du saknar en stor bokstav överhuvudtaget i meningen.


Men utifrån stilen du har skrivit i så finns det alltid bakgrund som är viktigt också. Jag antar att du också spelar på Jailbreak servern som mig, men jag själv brukar inte se dig inne ofta. Ifall jag har sett dig inne så känner jag mig lite osäker med tanke på att jag kommer ihåg majoriteten av spelarna som är aktiva på Jailbreak.

Inom din beskrivning om dig själv är det alltid mycket roligare att nämna lite mer om dig själv utanför spelområdet. Eftersom det blir alltid roligare ifall man får veta lite mer om dig själv och vad du brukar göra på fritiden. Med tanke på att vara en administratör handlar om både hjälpa inne på servrarna såklart, men vi alla har något framför oss som hindrar ifrån att spela konstant.

Det står också tydligt såklart att du har erfarenheter som administratör vilket är en positiv ställning. Såklart vet jag inte direkt vad du har erfarenheter med (Ifall det har med serverhantering, commands eller straffbeläggningar osv), men det känns inte som tillräckligt.

Att du har läst regler är inte så nödvändigt att nämna, så länge man har läst det och kommer ihåg det så räcker det med 1 gång till och med.

P.S: Att använda ordet "shit" i en ansökan är inte det bästa :P


Alltid roligt att få se entusiasm dock, men tyvärr lägger jag ett -rep på denna ansökan ^^ Kom ihåg bara att det alltid finns rum för att utveckla sig själv. Ta med det till nästa gång!


MvH // Tamadra~

ASDASDASDSA
Sam

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

De Där Med Shit/Stora Bokstäver Stora Bokstäverna är för jag är jätte van med att klicka/hålla in shift. men Shit Vet Inte Varför Jag Skrev Det, och jag fattar till tusen procent att du lägger -rep men jag är glad att du nämner detta så jag kan tänka lite på det. då jag har varit inne igår typ 3-5 timmar och idag 1-2 timmar redan eller typ 7-2 timmar. då jag heter Smokee ingame.

Men tack för du nämner felen som jag borde tänka på vid en admin ansökan. Tack!

ASDASDASDSA
Sam

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

Nu heter jag pannkaka

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft #Smasckens

Föreningsmedlem

Medlem i 3 år

,

21 inlägg

0

0

0

0

-rep kaxig liten 12 åring som tror han är någon på jbn riktigt jobbig

ASDASDASDSA
Santadog

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 5 år

,

6 inlägg

1

0

0

0

Tja!


Lägger tyvärr en -rep på denna ansökan!


Träffade dig häromdan inne på JBn och låt mig säga, det är inte ofta jag behöver använda /msay kommandot. Inte det positivaste att jag behövt använda kommandet för att säga till dig specifikt. Du sänkte humöret på servern i ett försök att vara rolig, att som CT förvränga sin röst och prata mumligt (med flit) tills att T:s dör av att de inte hör eller förstår vad du säger skulle jag inte säga är det mest ”mognaste” som man kan göra. Du visade på mindre än 10 sekunder att du inte passar som administratör med andra ord.


Tack för mig!

// SantaDogASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material.

ASDASDASDSA