LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

untouchable's adminansökan för Retakes

Adminansökan Nekad
untouchable1

Föreningsmedlem

Medlem i en månad

,

3 inlägg

0

0

0

0

Nickname: untouchable


SteamID: STEAM_0:1:642605548

Ålder: 17 år, 2005

Beskriv dig själv: Hej! Jag är en kille på 17 år som går första året på El och Energi programmet i gymnasiet. Jag är anses som en rolig, trevlig då jag tänker väldigt mycket på hur jag bemöter folk och älskar att få folk att skratta. Jag är även en väldigt driven och effektiv kille då mitt mål är att bli en stor Esport spelare inom just Counter Strike. Jag har jobbat flertal gånger i mitt liv främst inom administrering då jag hjälp till på resturanger samt även haft flertal server på olika spel. Jag är enligt mig själv väldigt mogen för min ålder samt öppen och gillar att träffa nya människor och få höra om deras historier. Då jag är väldigt driven och har kunskaper inom administration så har jag hjälpt folk genom att lära ut saker som de inte förstår eller vill ha hjälp med. Detta har gjort att jag gillar att hjälpa folk för att deras kunskaper och mål skall utvecklas. På fritiden så är jag bl.a med min tjej, spelar basket och pluggar till Elektriker för tillfället. Spelar gör jag ju också såklart då mina mål och drömmar är just denna Esport grejen.


Erfarenhet som admin: När det gäller Counter Strike så har jag aldrig varit admin förut på någon server vilket isåfall gör detta till den första. Jag ser denna möjlighet som en "start" eller vad man skall säga. Jag har vart admin på andra servrar som bl.a Discord serverar, Minecraft Servrar och har även försökt med fåtal projekt som inte blivit jätte stora men då har jag iallafall haft ledar rollen vilket var mycket administration oavsett om det inte är relaterat till just Counter Strike.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: En av de viktigaste aspekterna hos en Administrator är att hen skall ha bra inflytande och gott bemötande till spelarna. Du skall kunna förstå saker ur olika perspektiv och kunna dra slutsatser utifrån de bevis och tankar som presenteras. Du skall kunna vara respektfull mot alla spelare och kunna hantera pressade situationer på ett moget och bra sätt. Ditt mål är att göra servern så bra som möjligt så att spelarna vill komma tillbaks och spela på servern, hjälpa till att utveckla servern och ha bra inflytande till servern. Självklart så bör du vara aktiv och ha förståelse för de regler som gäller på servern som du skall administrera på.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag anser att jag är en rättvis person som har mycket erfarenhet inom administration. Jag bemöter folk på ett fint och bra sätt, respekterar andra och som sagt vill kunna vara med att utveckla servern på ett plan så att spelarna är nöjda med deras spelupplevelse och vill komma tillbaks. Utifrån tidigare erfarenhet så hanterar jag pressade och stressade situationer på ett bra och moget sätt. Jag vill gärna hjälpa till ifall om folk har frågor eller förslag och jag själv anser att jag passar för just detta jobb. Jag har börjat spela mycket på era retake servrar och nu när lovet kommer så lär jag ha väldigt mycket fritid vilket gör att jag kan administrera ännu mer om jag nu får den rollen.

Övrigt om du har något att tillägga: Jag förstår självklart att detta ser sketchy ut eftersom jag nyss vart meddelande på eran hemsida. Jag förstår även att denna kan bli nekad då jag börjat spela mycket nu på sistonde på just era servrar och inte vart medlem på eran hemsida länge alls. Jag hoppas iallafall att ni tar er tiden att läsa detta och oavsett om jag blir nekad så kommer jag såklart spela på era servrar. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll/natt så ses vi på servrarna!

ASDASDASDSA
untouchable1

Föreningsmedlem

Medlem i en månad

,

3 inlägg

0

0

0

0

Förlåt fel konto i ansökan ovanför


https://steamcommunity.com/profiles/76561198841749362 detta är det riktiga kontot.


STEAM_0:0:440741817

ASDASDASDSA
Rajllie

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

72 inlägg

0

0

0

0

-rep, vem är du och vad gör du här?

ASDASDASDSA
TERA

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 4 år

,

11 inlägg

0

0

0

0

Lite kort om vad jag tycker

  • Ansökan är bra gjord
  • Fått med det viktiga


Trevlig helg /

TERA

ASDASDASDSA
Melkor

Föreningsmedlem

Medlem i 6 månader

,

67 inlägg

0

0

0

0

Ansökan ser bra ut och välskriven. Vet ej hur aktiv du har varit på serverna men utifrån ansökan lägger jag en +rep! Trevlig Helg så syns vi på serverna!
//Melkor

ASDASDASDSA
Huhall

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

8 inlägg

0

0

0

0

Bra välskriven ansökan, men har aldrig sätt dig inne på en playpark server.


ASDASDASDSA
Obobo

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

7 inlägg

0

0

0

0

+rep Om det gäller ansökan men jag är aldrig inne på retake men du är säkert skit aktiv och förtjänar det

ASDASDASDSA
untouchable1

Föreningsmedlem

Medlem i en månad

,

3 inlägg

0

0

0

0

@Huhall förstår det, saken är den att jag börjat spela mycket nu så många har inte sett mig inne på servrarna. Tack för de fina orden iallafall!


ASDASDASDSA
sebbe

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 4 år

,

26 inlägg

1

0

0

0

+rep går el linjen kung!

ASDASDASDSA
Liamo

Head Admin

Manager

Medlem i 7 år

,

16 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite speltimmar.

ASDASDASDSA