LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

sterls, billy ingame admin ansökan för MiniGames

Adminansökan Nekad
sterls

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

2 inlägg

0

0

0

0

Nickname:sterls, billy ingame


SteamID:STEAM_0:0:141819927

Ålder:14 men tycker själv at jag är mogen nog för min ålder

Beskriv dig själv: Hej jag heter Lucas och går i 8an. på min fritid gillar jag att vara med kompisar och att spela hockey. utifrån det så älskar jag at spela jag sitter många immar framför skärmen och speciellt Counter Strike Global Offensive. Jag har spelat bhop/MG ungefär sen jag var 8 år. jag är ganska ny på playpark men jag älskar detta community. Jag älskar verkligen att sitta och snacka med alla spelare på servern. alla är så trevliga mot mig och där för gör jag samma tillbaks. Jag är redo att testa mig som admin och att sela på playpark

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin å andra servrar (spinonline) innan och jag vet hur det fungerar. Jag vet alla regler för att vara admin och jag är redo att göra playpark till ett bättre community än vad det redan är!

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:Att ha respekt mot andra spelare och att faktiskt hjälpa folk som inte kan. hålla sig lugn i jobbiga situationer t.ex om hela servern sitter och skriker ska man håla sig lugn och försöka prata.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag är en mogen kille som vill göra alla glada och älskar att spela csgo speciellt på playpark jag tycker jag förtjänar en chans att testa. Vad tycker ni?

Övrigt om du har något att tillägga:

---

Tidigare erfarenheter av liknande arbete är ett stort plus för din ansökan.

Rekommendationer sker genom inlägg i ditt forumstråd, inte inne på servrarna/Discord.

Att vara aktiv i våran Discord samt hemsida är även ett stort plus och ökar dina chanser till att bli godkänd som administratör.

Det ända jag har att tilläga är att jag tycker det saknas många admins inne å playparks MG server. + jag kan vara väldigt aktiv i discordenASDASDASDSA
cekon

AVSTÄNGD

Medlem i ett år

,

79 inlägg

3

2

1

0

-rep

ASDASDASDSA
olix

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

38 inlägg

0

0

0

0

-rep väldigt omogen för sin ålder

ASDASDASDSA
Njimko

Raderat Konto

Medlem i 2 år

,

64 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Tamadra

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

32 inlägg

0

0

0

0

Tja tjo tjena! Tama här återigen för att snabbt ge en respons. Nu på senaste har vi fått in många ansökningar vilket är trevligt att se, men såklart är inte alla upp i toppen ^^ Grymt att du har erfarenheter tidigare som administratör och kul att du vill hjälpa till för folk som inte kan. Däremot så finns det ett par punkter att nämna som kan vara nödvändiga att tänka på.

Först och främst så är mogenheten inte "källan" utav det som krävs av en administratör. Själv är jag omogen i flera sammahang, men det är mest för att ha roligt. För du binder dig fast till spelaren snabbare ifall man kan relatera sig till dem, och ifall du har denna "mogenheten" så ser man redan en röd flagga ifall man försöker bevisa på att du är bättre än andra spelaren, därför är det viktigt att behandla allihopa jämlikt ^^

Den andra punkten jag ser direkt är själva kraven för att bli administratör. Det bör vara klart och tydligt med att man måste vara 15 år gammal minst för att bli administratör hos oss. Som sagt så är du 14 år gammal. Jag har själv inte sett dig inne på servrarna mycket, men det kan också beros på att vi spelar på olika servrar.

Alltid kul fortfarande att se många ansökningar komma in, men tyvärr lägger jag ett -rep på denna ansökan. Mest på grund av åldern samt ditt svar på frågan "Varför skulle just du passa som en admin?"


MvH // Tamadra

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

133 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material i nuläget.

ASDASDASDSA