LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

SJPC admin ansökan för MiniGames

Nekad Adminansökan
SJPC

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

4 inlägg

0

0

0

0

Nickname:

SJPC

SteamID:

https://steamcommunity.com/id/sjpcs/

Ålder:

18, född 2003/04

Beskriv dig själv:

Jo, jag är en ung och pigg grabb som älskar att spendera nästan all sin tid och fritid så mycket som möjligt framför datorn, det jag spelar främst är ju förstås CSGO men det förekommer att jag spelar annat också. Som person så är jag väldigt humoristisk och mitt personlighetsdrag är väl att vara lite skojig och rolig, men kan även skärpa till mig och komma med bra resonemang och uttalande när det gäller något viktigt. Jag visar alltid respekt till dig så länge du visar mig respekt, jag struntar i/varken bryr mig om etnicitet, ålder, kön och så vidare. På fritiden så sitter jag väldigt mycket framför datorn som sagt, men det händer att jag är med mina vänner och hittar på något, eller bara ligger inne med min flickvän och kollar på film eller liknande. Nu på sommaren så brukar jag bada väldigt mycket vilket alltid har varit en "passion" för mig. Jag älskar att prova på nya saker, och håller alltid på med något nytt, jag har gett mig in på massa olika saker att pyssla med i alla mina år. Några exempel som jag har pysslat med är bland annat: datorprogrammering, spel utveckling, spelservrar för fivem, minecraft och csgo, musikproduktion och så vidare. Och när jag väl ger mig in på någonting så går jag in för det sten hårt i några veckor, sen så sjunker det oftast. Förutom med spelandet!

Erfarenhet som admin:

Mina erfarenheter som admin började i väldigt tidig ålder, redan som 12-13 åring så startade jag min första Minecraft server och fick mina erfarenheter där, under tiden så var jag admin på flera olika servrar och jag har väl byggt upp min status utifrån det. Sen kommer det till FiveM där jag även drivit en egen server samt varit admin på flera olika servar. Som admin så brukar jag hantera saker mycket professionellt och med stil, jag är inte den som bara gör, utan jag tänker alltid steget längre och faktiskt reflekterar över situationen och vad som kommer att krävas. Nästan alla som jag stött på i mina erfarenheter av admin tycker att jag gör mitt jobb galant och "är inte som dem andra", rent ut sagt. Utan nästan alla diggar mig och min utåtstrålning, vilket jag tycker är extremt kul och det värmer när jag får höra det.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:

Dem bästa egenskaperna hos en admin är väl att kunna hantera och lösa situationer på ett smidigt och bra sätt som känns bra för båda parterna. Det viktigaste är inte att banna och få bort så fort som möjligt. Utan tänk det som att du spelar i ett lag, det är ni två mot problemet, inte ni två mot varandra.

Varför skulle just du passa som en admin:

Jag skulle passa bra som en admin därför att jag är inte som alla andra rent ut sagt, jag har min egen lilla "bubbla" där jag sköter saker och ting och jag tänker alltid steget längre. Jag har spelat väldigt mycket minigames nu på senaste och det är inte jätteofta som det är någon admin inne när jag spelar, jag tror att jag skulle kunna stärka upp just den servern lite granna och rensa upp lite bland folk som inte sköter sig, för det händer då och då att man möter någon som säger olämpliga saker, står och delayar, eller bara är allmänt dryg och elak som skulle behöva få sig en varning eller en tillsägelse. Jag har gått en servicekurs inom min linje på gymnasiet där jag även fått lära mig om hur man hanterar kunder, det kanske inte är på samma sätt men principen är densamma. Samt så är jag en väldigt snäll och generös person och det går att prata med mig om allting, vare sig det gäller spelet eller utanför så finns jag alltid där och kan ställa upp och binda en bra kontakt och "trygghet" hos spelarna. Kommer alltid att vara humoristisk utav mig så att spelarna diggar mig lite extra, samtidigt som jag finns där för att lösa problemen som återstår. Kommer att hålla kik både på discorden men främst in-game!

ASDASDASDSA
Jenkanzz

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

Jag tycker det är hemskt intressant att du är född både 2003 och 2004. lite mer diversitet i admin kåren skadar ju aldrig, ser fram emot att ha dig som admin på playparks minigames server!
ASDASDASDSA
SJPC

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

4 inlägg

0

0

0

0

Nejnejnej, menar att jag är född i april 2003. Såg nu att det vart dumt formulerat! Tack så jättemycket för platsen, lovar att inte göra er missnöjda!
ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 4 år

,

138 inlägg

0

0

0

0

Du har inte fått admin eller fått svar på din ansökan än, vänta på svar om godkänd eller nekad från mig eller zacke.
ASDASDASDSA
SJPC

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

4 inlägg

0

0

0

0

Jaså, många missförstånd här haha! Med 2003/04 menar jag april (04 månaden). Och trodde ni menade att jag fick platsen eftersom ni skrev "ser fram emot att ha dig som admin på playparks minigames server!", my bad then.
ASDASDASDSA
Rajllie

FiveM Ledning

Medlem i 5 år

,

106 inlägg

0

0

0

0

Väldigt konstigt ifall du tror att jenkan är admin.
ASDASDASDSA
sebbe

Föreningsmedlem

Admin

FiveM Admin

Medlem i 4 år

,

50 inlägg

1

0

0

0

^^
ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 4 år

,

138 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite timmar.

ASDASDASDSA