LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Murva admin ansökan MiniGames

Adminansökan Nekad
Exit

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

4 inlägg

0

0

0

0

Nickname: murva


SteamID: STEAM_0:0:101427008

Ålder: 16

Beskriv dig själv: är en grabb vars humör gått upp och ner på sista åren men nu har balanserats och är allmänt glad, snäll och skämtsam. Pluggar till mekaniker och lägger tid på min tjej (som kostar väldigt mycket av min tid) utanför datan och cs. övriga intressen är bilar osv, även ägt en moppe i 2 år nu som snart ska säljas och ersättas av bil med anledning av lågt intresse av att nyttja mitt AM-kort och börja på ett nytt projekt. har haft några väldigt svåra år som lett till mitt tidigare dåliga och otrevliga humör, då har alltid spel varit en frizon för mig och kunna fly från alla problem. ja, jag har varit riktigt retsam och inte omtyckt av admins eller spelare, och ja jag vet varför jag har så många mutes o bans osv. helt enkelt för jag varit bränd i skallen och tagit ut det på andra. utvecklas varje dag o förändras till det bättre och jag hoppas att både admins och andra spelare märkt en skillnad då jag pratar med alla, och alltid i en glad och snäll ton, har inte detta uppfattats så är jag som sagt skämtsam av mig, men vill aldrig förolämpa någon :)

Erfarenhet som admin: har varit en omtyckt admin på ett numera nedstängt men populärt community med jb, mg, hns och ttt mm. admin på alla servers. har goda erfarenheter med sourcemod och sourcebans. kan menyn och alla commands. vet även hur man unbannar eller ändrar sina bans i sourcebans sidan.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: att se till att alla spelare har en rolig spelupplevelse. enligt mig är inte det absolut viktigaste att se till att regler följs, utan att uppmuntra spelare till att följa reglerna utan hot till ban, mute osv. självklart kommer det alltid att finnas rulebreakers, men detta kan minskas genom att få spelare att respektera admins och förstå att de vill förändra spelupplevelsen till det positiva.

Varför skulle just du passa som en admin: har spelat på playpark i flera år och har alltid diggat era servrar, de bästa bland alla svenska communities. vill visa att alla förtjänar en andra chans och inspirera folk. playpark behöver fler aktiva admins och admins som spelare ser upp till. all rulebreaking ökar bara, admins kommer inte in även om man ber de och tycker detta behöver göras nåt åt. vill visa vad jag kan göra och lära känna flera spelare, precis som jag gjorde i min tidigare admintjänst.

Övrigt om du har något att tillägga: finns på discord för fler frågor, eller bara för de som vill ha en teammate o snacka skit med, peace out;) DC: murva#5164

ASDASDASDSA
cekon

AVSTÄNGD

Medlem i ett år

,

79 inlägg

3

2

1

0

-rep

ASDASDASDSA
RÖÜGË

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

17 inlägg

0

0

0

0

-REP https://imgur.com/a/ntQQuzS

INTE SÅ LÄMPLIGT ATT SKRIVA SÅ IFALL MAN SKA BLI ADMIN

ASDASDASDSA
Some1

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

2 inlägg

1

1

0

0

-rep, Väldigt svajigt beteende och ibland ha en dålig attityd mot andra. Personligen anser jag att det inte är adminmaterial.


Hoppas du har en fortsatt trevlig dag!

MVH Some1 :D

ASDASDASDSA
Exit

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

4 inlägg

0

0

0

0

@röuge syftade o skriva till vndt då vi haft en lite competition om tid så självklart var detta inget seriöst men förstår att det kan upp fattas så.


@some1 jo som jag sagt de har jag haft tidigare o de har gått upp o ner men inte bryter jag regler för de, har ingen anledning o vara trevlig mot nån som e otrevlig tbx^^

ASDASDASDSA
Snarcus

Staff

Utvecklare

Forums-Moderator

Medlem i 7 år

,

81 inlägg

1

0

0

0

Fel del utav forumet, en ny adminansökan skall självklart inte skrivas i forumet vid namn Godkända.. Flyttar till rätt!// Snarcus

ASDASDASDSA
Dzepple

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

3 inlägg

1

0

0

0

-rep, drygar man runt är man inte adminmaterial :D


Mvh Dzepple


ASDASDASDSA
Exit

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

4 inlägg

0

0

0

0

@dzepple vad menas?

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

133 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material i nuläget.

ASDASDASDSA