LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Jenkan admin ansökan för JailBreak (ny)

Nekad Adminansökan
Jenkanzz

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Jenkan


Steamprofil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198045475797/


Ålder: 17


Beskriv dig själv:

Jag är en trevlig kille från en småstad som går ekonomi-linjen på gymnasiet och ska börja tredje året efter sommarn. Jag sitter ofta inne på playparks jailbreak på fritiden men utöver det så hänger jag gärna med kompisar eller är i garaget. Jag är pratglad och skaffar gärna nya vänner inne på playparks servrar eller utanför.


Erfarenhet som admin:

Jag har inte varit administratör innan, däremot så var jag trusted här på playpark innan man kunde donera för att få det, på den tiden så kunde admin banna enligt trusteds ord, dvs. om en trusted bad en admin ct-banna en kille för freekill så kunde adminen lita på det, och detta gav enligt mig liknande ansvar som en admin. Trusted fick man endast då om man var trovärdig och mogen men inte hade åldern inne för admin. Utöver detta så har jag även varit servervakt på den största svenska FiveM servern (Unive). Detta kom också med ett stort ansvar då man hade perms att banna folk från servern.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:

De viktigaste egenskaperna hos en admin enligt mig är att man är tålmodig, man bör även vara bra på att prata med folk och främst vara mogen. Jag lägger mest vikt på att man behöver vara just mogen då det är viktigt för att man ska kunna hantera alla situationer som uppstår korrekt och rättvist, men även med en god ton. Man behöver också vara öppensinnad, alltså inte tjursint eller bitter utan lyssna och tänka igenom de spelarna säger, men sedan utifrån detta kunna ta en egen slutsats.


Varför skulle just du passa som en admin:

Jag anser att jag skulle passa som admin för att jag är mogen, jag vill att alla ska få en trevlig upplevelse på playparks spelrservrar och tar därmed neutrala beslut för att se till så att alla som vill får en trevlig stund på playpark. Jag är även väldigt hjälpsam som person och finner glädje i att hjälpa människor. Jag är väldigt aktiv inne på jbn och märker att det inte alltid hålls en god ton jämte spelarna, och ibland blir vissa personer utpekade och utsatta för att en grupp personer tycker att det är roligt att tex retas för att någon är lite annorlunda. När detta händer ber jag dessa personer att sluta med deras beteenden för att det är onödigt och otrevligt men de är inte alltid de vill lyssna. Alltså jag anser att jag skulle passa som admin då jag prioriterar att alla individer ska ha det bra inne på servern. Jag är även inte en sådan som sitter och letar efter fel, eftersom misstag gör vi alla men när det uppenbart är med mening och skadar andra spelare på servern så brukar jag skicka in det i #evidence så att servern kan städas upp från personer som förstör.


Övrigt om du har något att tillägga:

Jag kommer läsa programmering i 3an, och planerar att studera vidare inom detta på högskola efter och är intresserad av att koda, så jag hjälper gärna till om något problem behöver lösas, och även om jag inte är super duktig ännu så lägger jag gärna tid på att lära mig och google har ju svar på allt.ASDASDASDSA
Melkor

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

76 inlägg

0

0

0

0

varför skriver du ny?

ASDASDASDSA
Jenkanzz

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

Jag ville göra en mer seriös, och kontaktade swefelle om detta och det var okej :)

ASDASDASDSA
Lurba

Föreningsmedlem

Medlem i 6 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

Du bugg-abusade till dig trusted, kan vara värt att nämna i ansökan. Ingen gav dig trusted och det var inte heller planerat att du någonsin skulle få trusted heller.

Att du exkluderar detta från din ansökan gör dig långt ifrån trovärdig.

ASDASDASDSA
Jenkanzz

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

Nej det gjorde jag inte, jag vet att ni hade misstankar om det men det var aldrig så. Jag skulle självklart inte skrivit det om det var en bugg. Jag fick den helt legit men sedan tog ni bort den för att ni trodde att jag hade buggat till mig den. Jag kan gärna diskutera detta vidare på discord Jenkan#7471, men de känns dumt att anklaga mig för något som aldrig löstes ut för 4 år sedan.

ASDASDASDSA
RÖÜGË

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

17 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

133 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite speltimmar i nuläget.

ASDASDASDSA