LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Jailbreak

Adminansökan Nekad
rageflu

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

1 inlägg

0

0

0

0


Nickname: BlasT


SteamID:

STEAM_0:1:626416434

Ålder:15

Beskriv dig själv: Jag heter ervin o lever i sundsvall. Jag e 15 bast o gillar o spela, köra cross o spela golf :d, Jag gillar även att gymma då o då med ett par vänner för att hålla mig i form. Jag tycker om att laga mat då min mamma o ett par familjemedlemmar sagt att jag är bra på det. så jag strävar efter att bli en bra kock. Jag gillar att koda lite då o då, Försöker o bli bättre genom att lära mig själv genom ett par hemsidor och det går sådär atm. Skolan är inget för mig, Jag gillar inte skolan men det går bra för mig där iallafall. Sommaren är nånting jag gillar då jag bruka vara ute näst intill varje dag och alltid hitta på nått med boysen. Vintern är det samma sak, Bara att vi är ute o kör slalom istället för o bada lol.

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på en del fiveM servrar och även ägd servrar med en par kompisar som haft en bra spelarbas inom fivem. Jag har tyvärr inte varit staff på csgo jailbreak servrar men önskar att jag kan få se hur det funkar och även bli en del av admin teamet så jag vet hur allt funkar.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att admins lyssnar på alla. Går inte till någons sida bara för att man känner ena personen bättre. T.ex att din kompis bryter mot en regel samt att han visar i samma klipp att en annan bryter mot samma regel. Jag tar ett snack med min kompis men oavsett vad ska jag ge samma straff, Jag ska inte ge han ett annat straff bara för att han är min kompis. Det är någonting jag ej vill se inom Playparks servrar då jag tycker det blir tråkigt om det händer. Samt att en admin ska alltid hålla allt Professionellt. Då om det blir mycket lall inom staff arbete kan man få en dålig syn ifall det sker public inom en server eller support ärenden. En staff ska även kunna hantera att ta emot kritik. En staff ska även kunna hantera stress under support eller staff scenarion.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tycker att jag skulle passa som admin då jag tycker att jag lallar inte som staff på servrar. Jag vill servern bästa vilket jag tror dom andra staffsen också vill. Jag tycker också att jag borde bli staff då jag har en del erfarenheter inom staff scenen. Kanske inte på cs men det är fortfarande viktigt att kunna hantera support bra och inte lalla runt. Min humör känns ganska bra tycker jag och några till. Jag som ct t.ex, jag kan säga kommandon men kan även lalla lite som t.ex era stora rövar mot cellväggarna ect. Tycker det behövs då det är för många som är för seriösa när det gäller ct sidan.


Övrigt om du har något att tillägga: Kan vara lite ful i käften när någon får mig på riktigt dåligt humör men de är inte ofta det händer. Och ifall jag blir staff på servern kommer jag se till att hålla det cleant och försöka inte använda svor ord så mycket. Jag har varit lite on och off på jb på olika konton, fast jag haft samma nickname då jag blivit vac banned :/


Mvh


BlasT

ASDASDASDSA
elblleon

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep skötsam grabb o trevlig, spelat med han ett tag, han vet vad han gör :)

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

-rep helt bortom flötet

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

-rep leker ball

ASDASDASDSA
Tamadra

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

32 inlägg

0

0

0

0

Ännu en JB ansökan! Roligt att se sådant.

Jag har undersökt lite om dig och fått lite information angående hur du är som spelare och hur du är som person. Utav det jag har fått från både administratörer och playpark medlemmar har jag kommit till beslut att sätta -rep på denna ansökan tyvärr! Orsaken beros på ett par saker. Har hört att du kan vara lite så att säga "barnslig" som beskriven av vissa spelaren ^^ Tycker också att din ansökan är lång och rik på information, men vissa saker som nämndes kan vara lite irrelevant att nämna, samt vissa punkter du nämner är väligt långa. Som till exempel i dina tankar om vad de viktigaste egenskaperna är. Du nämner att som admin ska man inte särbehandla bara för att man är vänner med någon vilket är riktigt. Men du skriver för mycket om det ^^' Bra att hålla saker kort och konstruktiv. Hellre ha mycket av olika egenskaper än att ha mycket av den ena.

Som sagt, kommer tyvärr lägga ett -rep på denna ansökan. Men se det inte som över än! Fortsätt spela och visa vad du har så är det bara att ta en ny chans när du känner dig redo för den. Lycka till!!!


MvH // Tamadra

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 4 år

,

138 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material i nuläget, du har även för lite speltimmar.

ASDASDASDSA