LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Hiclaks Admin Ansökan för Jailbreak

Nekad Adminansökan
Extreme

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

2 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Hiclaks, Heter Extreme innan 
SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199155336156/


 


Ålder: 15.


 


Beskriv dig själv: Tjo katt, Jag heter Arman Irl (Lite dox eftersom folk kan se ticket), Hiclaks var känd innan på jailbreak 2018-2020, Heter Extreme då. jag Är skåns bor i Helsingborg ikke danmark, Född I Sverige. På min fritid är det gym som gäller och plugga, men man har alltid tid för spel(. Det är riktigt skönt o vara 15 nu, när man var en liten skit unge ville man alltid kunna hjälpa folk så jag köpte ranked Trusted vet it om den finns kvar, men jag köpte den eftersom jag tyckte att det var skit jobbigt med små ungar som abusar och är allmänt jobbiga. Nu har jag chansen att bli en Admin och faktiskt kunna göra något, så varför inta satsa högt och se vart man kommer. Jag tror jag har över 500+ timmar på er server med mina kontot. Ja, jag har haft flera konton eftersom när man var liten var det alltid coolt och fuska tills man blev bannad, Nu har jag gjort ett nytt steam konto eller de rätt så gammalt men här har jag bestämt mig att aldrig fuska på ett spel igen. (:


 


Erfarenhet som admin: Jag har inte direkt haft några Erfarenheter som en admin eftersom jag lökade bara på Playpark och ingen annan server. Fast jag var trusted och jag vet vad det innebär. Jag vet att Admin har ett större jobb än vad en trusted har. Om jag kommer ihåg rätt kunde en trusted vote om någon skulle bli mutad, gagged eller switch teams. Vet inte om det är likadant idag. Fast jag har haft Admin på andra spel exempelvis FiveM var Sr.Admin på en server som hette Allstar (:


 


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:


De viktigaste egenskaperna hos en Admin enligt mig är att Allvarlig, Ambitiös. Ansvarsfull, Arbetsam, Effektiv och trovärdig


Jag tycker alltid en Admin ska var allvarlig/seriöst i ett scenario eller ett ärande och inte bara lalla runt. En Admin ska alltid vara driftig den ska bara inte ge upp. Om en Admin exempelvis mutar en grabb för Music i micen, och folk börjar klaga ska inte adminen bara unmuta eftersom folk klagar rätt ska vara rätt. Jag tycker också en Admin ska vara Ansvarsfull, en Admin ska inte vara klantig eller man kan inte vara perfekt men i alla fall försöka vara Ansvarsfull och inte sitta o lalla runt. En Admin ska kunna var Arbetsam och inte göra allt solo, Det är mycket lättare att vara Arbetsam istället för att ta sitt egna beslut utan att ha proof istället kan man fråga folk om det har klip osv. En Admin ska också vara Effektiv, de ska göra saker snabbt och inte bara ta saker åt sidan, gör det snabbt så det blir klart. Enligt mig är Trovärdigheten den viktigaste egenskapen hos en Admin. Man ska alltid kunna lita på en och inte och tjafsa emot.
 


Varför skulle just du passa som en admin:


jag tycker att Admin skulle passa mig eftersom jag alltid kommer med kärlek, står alltid för det rätta är en motiverad person som kommer ge folk ett bra resultat som kommer passa allihopa här på jailbreak. Jag har inte direkt Erfarenheten av en Admin på Csgo, men jag lär mig ganska snabbt och kommer bli en av de bra adminsen. Nu vet jag inte om det finns dåliga Admin men kommer göra mitt bästa. Jag är Online mycket är mogen, vet hur jag ska göra och vad jag inte ska göra. Jag har nu på senaste sätt hur Admin gör och hur det fungerar.


 


Övrigt om du har något att tillägga:


Jag är brukade spela på servern för länge sedan, jag Zacke,Swefelle, och Tera, Tera är en gammal Admin vet inte om någon känner igen han men vi brukade köra och ha kul på denna servern,.


---


Mvh Hiclaks

ASDASDASDSA
olix

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

61 inlägg

0

0

0

0

+rep shunon skrev en jävla uppsats till ansökan

ASDASDASDSA
Villish

Föreningsmedlem

Medlem i 2 månader

,

15 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Carl165

Föreningsmedlem

Medlem i 5 månader

,

15 inlägg

0

0

0

0

+rep


ASDASDASDSA
Luaa

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

90 inlägg

0

0

0

0

+rep skön grabb

ASDASDASDSA
sebbe

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

80 inlägg

1

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Liamo

Head Admin

Manager

Medlem i 7 år

,

124 inlägg

0

0

0

0

Nekad, nyligen bestraffad.

ASDASDASDSA