LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Fred admin ansökan för 1v1 Arena.

Adminansökan Nekad
Cryptex12345

Föreningsmedlem

Medlem i 3 månader

,

1 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Fred


SteamID: https://steamcommunity.com/id/MarleyFred/

Ålder: 19

Beskriv dig själv: Tjena, mitt namn är Fred både i verkligheten och i spelvärlden, jag är 19 år gammal och jobbar som snickare. Jag kan både svenska och engelska perfekt då jag spelat dator i princip hela livet och har lätt för språk. Jag skulle säga att jag är en väldigt lugn och sansad person, det är otroligt sällan jag brusar upp över något. Överlag är jag oftast på ett bra humör. Jag skämtar rätt mycket därav kan ibland opassande saker komma fram, men jag undviker det vid "professionella" sammanhang, t.ex. som administratör på en server. Jag har lätt att ta beslut och tänka kritiskt och utan att ta sida.

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på ett par discordservrar och under 6-12 månader på en css server för ganska många år sedan. Med andra ord har jag väldigt lite erfarenhet.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att ta det lugnt, göra bra beslut, vara aktiv, bete sig professionellt etc.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tror att jag skulle funka bra som admin då jag vill att där ska vara ordning inne på servrarna jag spelar på, jag kom väldigt nyligen tillbaka till csgo och det känns som att där krävs lite fler admins på 1v1 arena servern då det blir upphettat när folk förlorar. Mitt lugn och tankesätt ser jag som väldigt bra egenskaper för att hålla servern i bra tillstånd och säga till att alla har kul. När det väl gäller blir jag varken arg eller gnällig, jag löser situationen på det jag anser är det bästa sättet. Dessutom är jag ganska aktiv då jag spenderar ungefär lika mycket tid på 1v1 arena som i comp.


Mvh Fred :D

1

Instämmer
ASDASDASDSA
Hejsan med sås

Föreningsmedlem

Medlem i 3 år

,

10 inlägg

1

1

1

0

+rep

ASDASDASDSA
Rajllie

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

12 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft #Smasckens

Föreningsmedlem

Medlem i 3 år

,

21 inlägg

0

0

0

0

-rep ledsen men du skriver i spelvärlden får en liten troll vibe utav det

ASDASDASDSA
Wildfire

Forums-Moderator

Admin

Medlem i 6 år

,

13 inlägg

0

0

0

1

Tjena Fred! WildFire här!


Jag tycker du har skrivit en väldigt bra ansökan och du verkar som en väldigt lugn och mogen person. Du har tagit upp väldigt bra egenskaper hos en admin och enligt mig verkar det som att du har koll på läget.


Du skriver "Jag har lätt att ta beslut och tänka kritiskt och utan att ta sida.". Det är enligt mig en av de viktigaste egenskaperna hos en admin, att kunna vara opartisk och inte lägga sig i. Du summerar det mesta på ett väldigt bra sätt.


Såg att du nämnde att det ibland kan "komma fram opassande saker", för de flesta är det naturligt och helt okej så länge det inte sker i samband med någon sorts kränkning eller förnedring. Så med andra ord så länge det hålls utanför servrarna och sköts på ett snyggt sätt så är det inget problem.


I sin helhet tycker jag att du har skrivit en väldigt bra ansökan och du verkar som en vettig person. Jag har dock varit ganska inaktiv på Arenan på sistone så har inte sett dig inne men trots det skulle jag rekommendera dig som admin om jag utgår från ansökan.


Oavsett så får du ett stort lycka till från mig med ansökan och förhoppningsvis så är du snart en del av den härliga admin kåren!


Med Vänliga Hälsningar

WildFire (den arga adminen)

ASDASDASDSA
PandaGuy

Manager

Event Manager

Medlem i 2 år

,

9 inlägg

0

0

0

0

Det verkar som att du inte har kopplat ditt steamkonto med ditt konto på hemsidan så vi kan inte se dina timmar. Koppla det så återkommer vi

ASDASDASDSA
Keevin33

Föreningsmedlem

Medlem i 3 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep låter som en skön grabb


ASDASDASDSA
Ally

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 4 månader

,

6 inlägg

1

0

0

0

Kan varken skriva -rep eller +rep, en trevlig grabb men inte sett dig inne jätteofta tbh.

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite timmar.

ASDASDASDSA