LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Adrian Jailbreak Admin Ansökan :)

Nekad Adminansökan
Adriiiian

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

37 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Adrian


SteamID: STEAM_0:1:438387034

Ålder: 15

Beskriv dig själv: Hej jag heter Adrian är 15 bast på fritiden spelar jag datorspel och gymmar, är en positiv grabb som bara försöker spridja glädje, lite humor på det så instämmer det mig. Spelar alla möjliga spel från FiveM till Minecraft till CSGO just nu spelar jag bara CS eftersom mina kompisar spelar inte fivem längre, är säkert aktiv ett par timmar varje dag varje vardag. Gillar att prata och lära känna nya människor samt även bli vän med dem jag stöter på.

Erfarenhet som admin: Har mycket erfarenhet som admin som t.ex Minecraft servrar där jag ägt och varit med i management bra många gånger, CSGO där jag var Mod på en engelsk jailbreak server samt även FiveM server ägare och Staff.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Den viktigaste egenskapen för en admin enligt mig är positivitet, med positivitet kan du ta i tur med regelbrytare med en positiv stämning istället för att tjafsa med regelbrytaren, en annan viktig egenskap är att behålla lugnet, bli inte för uppspelt och ta inte åt dig vad folk säger. Självklart tar jag emot all feedback och förbättrar mig om jag gör något fel. En annan bra egenskap är kommunikation, att kunna snacka med folk på servern bidrar med god stämning och bra relationer till spelarna, kommunikation är också bra om t.ex nån är otrevlig mot dig.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag passar som admin eftersom jag uppfyller alla de krav jag skrev vid tidigare fråga, jag är seriös och även spelat på servern nu varje dag den senaste veckan. Spelade också lite under 2019 men med ett annat namn som jag inte riktigt kommer ihåg. Jag passar som admin eftersom jag vet hur jag ska agera vid tuffa tillfällen och stressiga situationer. Jag kan snacka med vem som helst och förstå folk bra. Jag är även aktiv i discord lite då och då och förhoppningsvis om jag blir Try-Admin kommer jag vara aktiv från 14:00-21:00 varje vardag och på helgerna från ca 11-03:00. Jag kan även bidra med en god stämning på servrarna och se till så att spelarna är seriösa och inte förstör för andra.

Övrigt om du har något att tillägga: Inget just nu, var vänlig kontakta mig vid frågor :D


Tack för att just du läst hoppas vi ses inne på servern :D <3

ASDASDASDSA
Adriiiian

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

37 inlägg

0

0

0

0

(Är även trusted så kommer inte missbruka krafter eftersom vid regelbryte och degradering från admin så förlorar jag pengar inte för att pengar spelar roll men jag har nått att förlora isåfall)

ASDASDASDSA
PandaGuy

Event Manager

Manager

Medlem i 2 år

,

53 inlägg

0

0

0

0

-rep

Nyligen CTbannad för Massiv :/

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

-rep fortsätt vara trusted

1

Gilla

1

Lärorikt
ASDASDASDSA
Tamadra

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

32 inlägg

0

0

0

0

Tjotjo! Alltid roligt att se initiativ och nyfikenhet om att ansöka som administratör. Jag känner dig inte så väl mycket men utifrån det jag har sett så finns det en kommentar ovan som säger att du nyligen hade blivit ctbannad för massiv freekill vilket inte visar det mest positiva sidan från dig... Det är också bra att se hur mycket du har i playtime. Den information har jag inte! Men utifrån de stunderna jag har varit inne på JBn så har jag inte sett dig jätteofta, men det kan vara för att vi alternerar tiderna vi är inne ^^


Ändring: Fick precis nyheter om din playtime... Tycker den är väl låg för att ansöka såhär tidigt. Spela upp bara dock så finns det alltid en ny chans att reformera sig!


Alltid kul att se en ny ansökan men från mig blir det tyvärr ett -rep


MvH // Tamadra

ASDASDASDSA
Helaxo

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

1 inlägg

0

0

0

0

+rep, allmänt rolig och trevlig spelare!

ASDASDASDSA
Njimko

Raderat Konto

Medlem i 2 år

,

64 inlägg

0

0

0

0

Såg killen första gången igår. De första han gjorde va att köra rapbattle. Sen freekilla han mig. Helt enkelt en perfekt admin o han liknar ju vissa andra i kåren så de e klart de blir +rep.

ASDASDASDSA
Luisen1337

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

6 inlägg

0

0

0

0

-rep kan inte ens hantera sin trusted


ASDASDASDSA
Adriiiian

Föreningsmedlem

Medlem i 10 månader

,

37 inlägg

0

0

0

0

För att besvara medelandet över så är det så att grabben micspammade en rasistisk låt och jag råkade gaga ist för muta men sen mutade, allt slutade med vad jag vet en riktigt lång mute. (: Admin ansökan kommer säkerligen inte bli acceptad men ska fixa till mig och även få mer PT.

Även ct bannen var ett misstag av mig som jag kommer att förbättra. Lägger också ett klipp på Lua som skrev meddelandet över och om ni är känsliga mot orden som sägs i låten så rekommenderar jag att ni inte kollar (:

https://streamable.com/0wrhjf


ASDASDASDSA
Rajllie

FiveM Ledning

Medlem i 5 år

,

106 inlägg

0

0

0

0

-rep du är lite koko ungefär som mig då men ingen kan va exakt som jag för jag är ju bäst. MVH.


TJOCKIS FAN

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 4 år

,

138 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material.

ASDASDASDSA