LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Admin ansökan på Mg

Adminansökan Nekad
zhopa

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

1 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Zacke eller morot vilket är mitt steam namn


SteamID: STEAM_0:1:518049289

Ålder: 16

Beskriv dig själv: Jag är en kille som heter Zacke, som gillar att spela spel på datorn, jag gillar även att spela fotboll samt basket och innebandy. Jag är en sådann unge som också gillar att gymma. Jag har precis börjat på rekarnegymmnasiet som är i eskilstuna och där går jag bygg och anläggning och i det så går jag anläggningsfordon vilket är att man kör t.ex grävmaskin eller hjullastare, jag går för att köra grävmaskin.

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på hyffsat många servrar vid olika tidpungter, de flesta servrar jag har varit admin/staff på är lite mindre servrar men en stor som jag varit staff på den hette bananparty men det var inte mg utan det var en jb server, det var typ 2013 eller 2014 så det var ett tag sen. Det är en av dom ända servrarna som jag faktiskt har ansökt till att bli staff och det var den första jag var admin på. De andra servrarna jag varit staff på har jag antingen kännt ägarna eller så har dom kännt igen mig från bananparty.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Enligt mig går det att skriva hur mycket som helst men det jag tycker är det viktigaste är att man visar att man alltid bryr sig och visar rättvisa, sen tycker jag att de viktigaste egenskaperna hos en admin är att vara lugn i svåra situationer och samtidigt reda ut problemet som uppstått som en vuxen person och inte vara barnslig och att vara hjälpsam mot de nya på servern. Jag tycker även det är viktigt att man är snäll och respekterar alla nykomlingar så att de känner sig välkommnaVarför skulle just du passa som en admin: Jag är en lugn och snäll individ och sen lyssnar jag på alla och låter alla få en talan jag må inte ha den bästa erfarenheten ni har sätt men jag tycker jag skulle passa som en staff. Jag skulle aldrig använda mina krafter bara för jag kände för det, det måste vara ett bra skäl för att jag skulle använda dom mot någon. Jag och de flesta jag pratar med eller känner tycker jag är väldigt lugn och lätt att prata med. Jag har även spelat på playpark väldigt länge och jag kan alla regler när det kommer till Mgn

Övrigt om du har något att tillägga: Jag har fått 2 styckna mutes vilket kommer nog sänka min ansökan, det jag fått för var att ändra min röst och enligt adminen var jag rasistisk när jag sa SD är bäst vilket är emot reglerna men det är inte rasistiskt men jag skulle fått en mute och det vet jag så jag gjorde något fel men jag hoppas ni kan se förbi det lilla mistaget. Det var allt och tack för ni läste det här och jag hoppas ni har en bra dag :)

1

Gilla

1

Lärorikt
ASDASDASDSA
L u c k y

Föreningsmedlem

Medlem i 5 år

,

15 inlägg

0

0

0

0

+rep

  • Sett han inne på mgn rätt mycket.
  • Härlig att prata med.
ASDASDASDSA
Hejsan med sås

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

10 inlägg

1

1

1

0

+rep

ASDASDASDSA
Santadog

Föreningsmedlem

Medlem i 6 år

,

11 inlägg

1

0

0

0

Tja!

Helt sjukt att du lyckats vara admin på en JB server vid en ålder på 8-9 år gammal! Jag hade nog knappt rört datorn vid den åldern.


Om jag går in lite på vad jag tycker om ansökan så är den lite svårläst. Jag har lite svårt att förstå vad du vill få fram.


Att ”använda mina krafter bara för att jag kände för det” låter som att du är rädd för att använda commands på servern, ja absolut att abusa är emot det admin står för. Men jag får den lilla känslan att du skulle tveka som administratör.


Du hade en otroligt lång mening under rubriken ”Viktigaste egenskaper som en admin” där du radade upp en massa bra saker! Bara lite svårläst. Men innehållet var rikt.


Sen såklart vet jag inte hur jag känner över att du har fått 2 mutes som du säger, där ena var för rasism. Att skrika ”SD är bäst” är inte det bästa man kan göra ifall man riktar sig för att bli administratör. Det är väldigt mycket politiksnack. Därför kan jag tänka mig att den andra muten kan handla om riktig rasism av något slag då jag tvivlar på att en administratör mutat dig för rasism mär du snackar politik. Dock är jag inte helt säker!


Det var allt från mig! Lycka till!


// Santadog

ASDASDASDSA
Bob Blandsaft

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

36 inlägg

0

0

0

0

-rep fyfan vad du ljuger kingen

ASDASDASDSA
TwoForOne

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep minns dig ifrån bananparty! Redan då var du mogen!

1

Gilla
ASDASDASDSA
Vever1999

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

9 inlägg

1

1

1

0

+rep aktiv på mgn

ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 4 år

,

138 inlägg

0

0

0

0

Nekad, anses inte vara admin material i nuläget.

ASDASDASDSA