LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Admin ansökan för Multigames server

Nekad Adminansökan
Xdosan

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

9 inlägg

0

0

0

0

Nickname: MOSKVA
SteamID: STEAM_0:0:623476056


 


Ålder: 15


 


Beskriv dig själv: Hej, Jag heter Alexander och jag bor i stockholm. Jag brukar köra runt på moppe eller vara ute med polare om jag inte lirar HNS eller multigames. Jag brukar även köra skateboard när det blir skönt ute, inte den här veckan eftersom det är skit kallt. Jag kommer vara väldigt aktiv under sommaren där jag kommer spela förfult under sommarlovet, där jag inte kommer att gå till skolan. Jag spelar oftas Multigames när jag kommer hem ifrån skola/sport då jag nästan spelar upp till 3 timmar eller mer. Jag går även på kampsport alltså thai boxning där jag går på tisdagar, onsdagar och fredagar. Jag tar tok sport och skola framför spel, då vissa dagar jag inte kommer kunna spela så mycket. Jag är nästan alltid ute på helger där jag är med kompisar och gör saker IRL saker. Jag skulle säga att jag är en lugn person där jag gillar att umgås med personer. Tycker även det är kul att lära sig känna nya personer. Jag skulle säga att jag lär mig känna en personer efter några timmar med just lir. Jag är också skämtsam på en lämplig nivå där jag har 0 respekt mot racism och när folk trycker ner varandra. Har också 0 respekt mot fuskar och rulebreakers där det förstör det roliga för andra. Blir sällan arg och kan hantera ilska i många hetsiga situationer där jag kan hålla undan det arga. Jag skulle även beskriva mig som en hjälpsam, glad och rättvis person som aldrig skulle särbehandla någon om nåt. Jag skulle absolut inte trycka ner någons känslor eller trycka ner någon för huvudtaget. Enligt mina vänner och spelare på servern skulle dom någ också säga att jag är en snäll och hjälpsam person.


 


Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på CS Army det är en 5v5 server. Har även haft en egen CSGO minigames server för ungefär 2 år sen men den gick inte som förväntat och den stängdes ner. Men skulle säga att jag har bra egenskaper som en admin. Alltså jag vet vad man ska göra under olika situationer som admin. Jag har även skapat HNS mappar. Men annars har jag ganska så bra erfarenhet som en admin. Jag är även en väldigt snäll och hjälpsam person som trycker upp min förmåga som admin. Skulle även inte vilja att den förmågan gick till skräp. Har även haft admin på några fivem servar men jag slutade spela fivem för några månader sen och gick tillbaka till Multigames, när jag fick reda på att ni hade öppnat en. Har alltid kännt mig trygg som admin rollen och jag skulle även vilja utnytja det. Tycker även det är kul att hjälpa personer.


 


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att ha bra respekt mot alla även om du ogillar eller gillar personen, du ska alltid vara positiv och absolut inte särbehandla folk. En av det största egenskaperna är att du ska kunna reglerna fast spent i huvudet och kunna dom utantill. Det är även viktigt att man ska vara 110% säker iallafall man ska banna någon eller inte. Man ska kunna göra snabba beslut iallafall någon ska bli bannad eller inte, man ska även kunna ha kontroll på vad man gör och inte vara känslig. Att man ser från allas synvinklar, där man ska kunna ta rätt beslut under press och att man ska ge alla en ärlig chans. Man ska alltid vara en go person och hjälpa folk även om du inte orkar eller inte pallar. Man ska ta det förgivet att hjälpa personer.


 


Varför skulle just du passa som en admin: För jag har spelat i en lång tidsperiod och kan reglerna väldigt bra. Jag har även bra koll på hur situationer bör hanteras. Jag ser mig själv som en lugn men bestämd person, där jag kan skilja på fel och rätt. Har även bra koll på hur jag ska kunna hantera admin rollen. Jag har även mött på rulebreakers i mina spel timmar på multigames och jag vet exakt vad som ska hända om nåt likt händer igen. Och jag har bra Erfarenhet som admin och jag skulle vilja utnyttja det. Och jag är hjälpsam, glad och rättvis person där jag skulle absolut inte särbehandla någon, jag skulle även aldrig trycka ner någons känslor vare säg jag vill eller får. Jag är även alltid positiv när det gäller att prata in game och både inne på discord. Jag vill också att Playpark ska ha bra REP alltså att folk ska tycka det ska vara kul att joina serven och spela, inte något dåligt ställe där man undvikar att spela på, jag vill att det ska vara populära servers där folk pratar om hur bra servern är.
Övrigt om du har något att tillägga: Salt med peppar

ASDASDASDSA
Benim aka snyggkex

Föreningsmedlem

Medlem i 3 år

,

9 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
elton078

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

10 inlägg

0

0

0

0

-rep har ett helt nytt steam och cs konto

ASDASDASDSA
lucas746

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

28 inlägg

0

0

0

0

-rep


ASDASDASDSA
trög

Föreningsmedlem

Medlem i ett år

,

18 inlägg

0

0

0

0

Oskön

ASDASDASDSA
Wjalla

AVSTÄNGD

Medlem i 4 år

,

76 inlägg

0

0

2

3

801 words


bror ingen läser så mycket bramkeke, korta ner den och du har större chans benimbrakkish

ASDASDASDSA
Tobi

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

20 inlägg

0

0

0

0

-rep inte admin material enligt mig!

ASDASDASDSA
Hagberg

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

4 inlägg

0

0

0

0

-rep / hela berg gang

ASDASDASDSA
elton078

Föreningsmedlem

Medlem i 4 år

,

10 inlägg

0

0

0

0

-rep kalla mig bög

ASDASDASDSA
4Alez

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep kung. Vadå från berg han spelar ju multigames lol.

ASDASDASDSA
Huhall

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

16 inlägg

0

0

0

0

-rep skrivit en bibel

ASDASDASDSA
lucas746

Föreningsmedlem

Medlem i 8 månader

,

28 inlägg

0

0

0

0

-rep


mvh Göran


ASDASDASDSA
Liamo

Head Admin

Manager

Medlem i 7 år

,

28 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite speltimmar.

ASDASDASDSA