LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Admin ansökan för MiniGames (Courses) | !knife !ws !gloves

Nekad Adminansökan
Unipex

Föreningsmedlem

Medlem i 3 månader

,

1 inlägg

0

0

0

0

Nickname:Unipex


SteamID:STEAM_0:1:443899741

Ålder: 16

Beskriv dig själv:


Jag heter Liam, 16 år gammal född 05. Jag är en väldigt engagerad person och jag vill lära känna alla jag pratar med. Jag bor i Huddinge och har gjort det hela mitt liv men så snart jag fyllt 18 blir det förhoppningsvis lindköping. Just nu går jag El/Teknik linjen och kan en bra del om datorer, då det är min stora hobby. Jag är en allmänt snäll person och älskar att hjälpa folk som behöver det. Jag tycker att alla förtjänar att ha det kul på servrarna då det är just det som spel är gjort för, alltså tar jag det väldigt allvarligt när en spelare känner sig icke-välkommen eller trakasserad eller illa behandlad.

Erfarenhet som admin:


Jag hjälpte starta upp en tidigare server vid namn "Turf", jag upptäckte servern när den var nystartad vid namn "Hightier" och blev snabbt bra vän med ägaren. så under några år var jag Head-Admin på Turf och hade själv hand om Admin ansökningar och ansvarade i att lära nya staff medlemmar hur man använde sourcemod och liknande. Jag är rimlig med hur jag bestraffar spelare beroende på vad hen gjort.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:


Som Admin ska hen ha. Sunt förnuft, det behövs för att klara av jobbet som admin. Han ska ha ett bra framförande i sina ord, om du använder fel ord kan situationen eskalera och förvärras, och resultera i onödiga bestraffningar. En Admin BÖR också ha ett bra ryckte/omdöme, om folk inte gillar dig kommer de varken lyssna på dig eller uppskatta när du är inne på servrarna. Det är viktigt att du som Admin har bra kontakt med spelarna och att dom har bra kontakt med dig.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag har åratals erfarenhet, men det är såklart inte det ända som räknas. Jag är inte impulsiv, jag klarar av att 3 personer står och skriker på mig samtidigt och kallar mig saker. Jag tycker inte det borde påverka en situation. Jag har ett fint och snällt ordval när jag pratar med folk och framgår oftast som väldigt genuin och snäll, förstående och rättvis. Och som nämnt tidigare så har jag tidigare erfarenhet inom CsGo (Turf)

Övrigt om du har något att tillägga:

Eftersom datorer och spel är 2 av mina stora hobbys så kommer jag vara online 50% av hela dagen, tiden jag inte är ute med kompisar och kör bil så sitter jag hemma och spelar. Vilket betyder att jag nästan alltid kommer va kontaktbar.

Jag kommer dedikera all min tid till Playpark och dess Discord.

Jag var Admin här för ett bra tag sen, men var tvungen att hoppa av då jag inte hade tid. Jag levde mitt livs sämsta år den tiden och jag har löst det nu, och känner att jag vill ta på mig ansvaret som Admin igen då det är det jag älskar.

---ASDASDASDSA
Swefelle

Manager

Head Admin

Medlem i 3 år

,

79 inlägg

0

0

0

0

Nekad, för lite speltimmar.

ASDASDASDSA