Home Forums Admin rekrytering Inte godkända lymzz ADMIN Ansökan JB

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • #20024
  shits68
  Participant

  Nickname: lymzz

  Steam ID: STEAM_1:1:435909832

  Ålder: 15

  Beskriv dig själv: Beskriv dig själv: Hejsan, vi kan börja med att jag heter Tim och är 15 år gammal. Jag är en väldigt snäll person men jag kan bli väldigt envis om jag ser eller hör någon som blir felbehandlad, Jag spelar även golf och fotboll på fritiden, som jag tycker är väldigt kul. Om vi ska prata om hur mycket jag sitter framför skärmen så är det mestadels hela dagarna, speciellt inne på PlayPark, 5-6 timmar om dagen om det inte blir något annat på schemat.
  Tycker också att alla ska behandlas på rätt sätt, oavsett om man spelar med ”kompisar” om någon bryter mot reglerna. Jag tycker också att det är kul att komma med idéer. När jag var 2-6 år gammal spelade jag Ishockey, sen tröttnade jag. Jag bor med Morsan och farsan +2 storebrorsor och en Katt som heter Elsa som är 5 år gammal. Jag har alltid drömt om att bli administratör på ett svenskt CSGO community. Jag har spelat CSGO sen jag var 10 år gammal, alltså 5 år. Jag spelar oftast själv på erat CSGO community, men ibland så kan det hända att man spelar med nån polare. Jag har gjort ett nytt CSGO konto pga att jag inte kom åt det gamla mer. Jag började spelade på erat CSGO community 2016 och tyckte det var ganska kul, det gjorde så att jag spelade CSGO mycket mer. Jag är också väldigt försiktig med var jag gör, tycker inte om att göra några misstag, men det brukar jag glömma senare under dagen, om det händer.

  Erfarenhet som Admin: Jag har varit Administratör på ett annat CS:GO community för 1år sedan, kan där med sm plugins och sourcebans. Jag är en väldigt mogen spelare på servern, skulle också påstå att jag kan hantera jobbiga situationer.

  Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Själv så tycker jag att ett av dom viktigaste är att vara rättvis mot alla så att ingen känner sig felbehandlad. Det är också väldigt viktigt att man är en duktig och mogen Admin, och mestadels gör rätt från sig och försöker att göra så lite misstag som möjligt. Det är också väldigt viktigt att man är trevlig som personer, och inte är arga så ofta och behandlar andra likadant som alla andra på servern. Man måste också vara väldigt aktiv, så att man håller koll så mycket som möjligt så att det inte är folk som fjantar sig inne på servern. Förstående, att en Admin ska förstå vad andra tycker och varför dom tycker så är viktigt. Att kunna hantera situationer är nått som är bra att hantera, så att allt blir bra mellan personerna som har en konflikt mot varann. Något som är bra hos en Admin, är att kunna bygga trygghet hos dig, som är utsatt.

  Varför skulle just jag passa som en admin: Jag skulle passa som en Admin för att jag är väldigt mogen person och särbehandlar varken spelare eller vänner, alla ska följa samma regler och ska då straffas. Jag gillar även att hjälpa folk så gott som jag kan inne på servern. Jag skulle också passa in i admin yrket eftersom jag är väldigt aktiv både inne på PlayPark och inne på Discord. Jag är också väldigt trevlig inne på PlayPark jb. Skulle också påstå att jag är ganska duktig på att hantera situationer. Jag är också en förstående person och kan förstå väldigt bra vad andra tycker & varför. Är ganska kunnig med regler.

  • This topic was modified 1 month, 2 weeks ago by Swefelle.
  #20025
  Arvid
  Participant

  +rep
  jag tycker att han ska bli admin för att han är snäll och tydlig och kan alla regler, han är väldigt mogen. jag tycker han förkäner det väldigt mycket. 🙂

  #20026
  frags
  Participant

  +rep har sett han inne väldigt ofta och även en skön grabb.

  #20027
  Cyrex
  Participant

  +rep han är riktigt schysst och skulle passa bra som Admin.

  #20028
  greg
  Participant

  +rep kan regler utav vad jag har sätt

  • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by greg.
  • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by greg.
  • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by greg.
  #20031
  COFFEBADGER
  Participant

  +rep väldigt bra skriven text och väldigt härlig grabb, kan alla regler och är perfekt som admin tycker jag

  #20032
  BASSE
  Participant

  -rep kan ej alla regler

  #20033
  Cjeparn
  Participant

  + rep
  Mycket aktiv, schysst, snäll kille. Måste dock öva aimet annars är han felfri

  #20034
  Acé HD
  Participant

  + REP. go. skön. kan regler. Bra på kasta deagle

  #20037
  smurf
  Participant

  -rep gjorde redan gjort en admin ansökan för 1 månad sen o blev nekad på den

  #20039
  Taoron
  Participant

  -rep gjorde redan gjort en admin ansökan för 1 månad sen o blev nekad på den håller med smurf dessutom kan han va väldigt toxic ibland och bryta mot regler. Känns inte som ADMIN-Material än, Men skulle kunna bli det om något halv år/år för lite timmar han har bara varit inne ett litet tag på servern och han är väldigt ny.

  #20040
  astro
  Participant

  Tjenare,

  Nu är du tillbaka med runda två, som sist har du skrivit en väldigt bra ansökan och väll beskriver till personlighet. Dock ser jag att det fattas en del fakta om din Admin karriär eller egenskaper, delvis kan det göra det svårt för Head-Admins att avgöra ifall du har den förmågan att hantera arbete som Admin. Så som resterande i denna ansökan skriver har du nyligen ansökt vilket kan vara båda positivt och negativt. På det viset jag tolkar så har du inte den tålamoden man behöver som just Admin.

  För ansökningen ger jag en +/- rep, alltså inte plus men heller minus. Det jag tror kan vara en positiv grej att göra är för det första, tålamod.

  Lycka till med din ansökan!

  MvH astro 🙂

  #20041
  mrlolxd9
  Participant

  +rep passar som Admin, rättvis och väldigt aktiv
  skön grabb

  #20044
  Jenkanzz
  Participant

  +rep kan regler o tillför en trevlig stämning inne på servrarna! 🙂

  #20046
  OliverSz
  Participant

  +rep, väldigt mogen och aktiv spelare, skulle passat väldigt bra som admin!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • The topic ‘lymzz ADMIN Ansökan JB’ is closed to new replies.