LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Ped ansökning.

VHplayz

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

7 inlägg

0

0

0

0

Nickname: abdi ibrahim

Discord ID: VH playz#6998

Custom PED/GTA5 PED: Custom


PED namn/PED länk: https://cdn.discordapp.com/attachments/992200594557259867/992323477191270460/Child_Male_13_B_with_crash_fix.rar


Varför ska du ha denna PED?: Jag vill ha ped för att jag kommer rp barn till en peorsn jag har lärt käna fårn server. han ville också rp pappa till undne så vill göran rp barnent och darför behöver jag ha peden då den ska smälta in så bra som möjligt och vara så bra som mäjligt. jag vill då ha peden för det ser lite fakad att ha en nomal stor gubbe för rp ex 12 åring unge. väldigt långa ja men ser fortfarande konsigt ut så darför vill jag ha ped det kommer undeläta mitt rp exstre mycket. jag vi så klart ha peden för det kommer bridrag till en ny sosigl rp lite unicare rp också att det kommer in ett barn till server hade inebört att polisen inte kan gör alt mot mig. jag vill så kalrt ha peden för gör unive roliga searios med peden. personen som ska rp min pappa tycket också att det kommer bli roligt att rp min pappa då han få bridarg till ny rp samt får umgås med en ped. så man akn säga vill ha ped för det kommer under läta min rp som banr exstre mycket och har roligt nya senarios till server. torr drömstaden har haft mycket mera roligt av det också.har roliga senarios kommer ha så många olicksa senrios polisen kommer också tykca om deta roliga unive senarios och ha så roligt. vi har så mycket roliga kontet för ex emil för att ha roligt och lite unice senarios. vi kommer ha så roligt med olika poliser samt kriminälla. vi kommer göra roligt och så många olcika senarios på drömstadens. som är bästa server.


Berätta om din karaktär och varför just denna PED kan bidra med RP: min gubbe kommer vara en spridg aktiv och vill göra mycket om dagran. han är inte den smartadste och han lör sig mer och mer. han omgås med kriminälla vill göra kriminälla saker så han får det exstar roligt. abdi ibrahim är född i pakistan han är upväxt i pakistan samt i tyckland sen flytade hans familg till sverige och 3 år senare så dör hans pappa i en olycka och då flytar abdi och hans mamma till hennes bror som hetter Petter Andersson luleå och när dom har bort där i 1 år så dör också hans mamma. så abdi stanar hus sin mobror. så abdis nya fuster hen bli hus Petter. Petter lär han hur han växer upp och lär han mycket hur man gör mot polisen och sak bete sig. men abid lär sig för mycket och vill göra mycket kriminälla saker. han har fåt veta att hans pappa drog begrund av polisen så han hattar värnda polis i värden för det dom gjorde mot hans pappa när abdi va. 10 år så han kommer i håg det så han hatar polisen visa poliser tycer han om men dom flästar hattar han. abdi gör vad som häls för att slipa unda polisen. Petter lär abdi cykla och kör korta mc. han försker lära han köra bil men går inte licka bra på det spåret. abdi lver just nu med sin fuster pappa Petter och dom gör altid många saker med varandra. abdi hänger mycket med Petter och gör alt med petter så ska petter åka ska abdi åak med. abdi har aldrig åk ifrn petter någon gång max 1 timme.


Vad är dina mål med en PED: målet med min ped är att utväckla rp på server och ha roligt göra unice serios på server. gör så flcera får ha det roligt och må bra. målet med ped rp är att jag vill rp en gubbe som ska våga gör saker bara för han är ung så gör han det endå. vill också testa andras rp på server vad gör folck med en lite unge om han säger faclk tyo eller något ant till dom eller slår pers samt polisen. då min gubbe inte är staff myndyg vill kuna uväkal rp med min rp samt min gubbe så målet är att uväkals server hela rp när det gäller rp barn på en server och gra unive roliga senarios med min pappa och hans väner på drömstaden. jag vill kuan rp små barn ped för kuna ha roligt och göra unive senarios. jag vill göra så många roliga senrios med min ped samt med Petter. vi kommer göra många rolig unive senrios. vi har planter lite vad vi sak göra.


Övrigt om du har något att tillägga: om ped läken ej funger har jag den så blir jag godkänd bara kotakta mig så fixar jag det.

ASDASDASDSA
Wjalla

AVSTÄNGD

Medlem i 6 år

,

76 inlägg

0

0

2

3

brorsan, läser du igenom ansökan innan du publicerar den? :D

ASDASDASDSA
VHplayz

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

7 inlägg

0

0

0

0

För låt mig då För jag har dyslexi och du kan inte neka då du inte är staff.

ASDASDASDSA
dollan

Staff

Kassör

Medlem i 6 år

,

147 inlägg

0

0

0

0

-rep

ASDASDASDSA
Klåda

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

40 inlägg

0

0

0

0

Jag kan inte läsa :)

ASDASDASDSA
VHplayz

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

7 inlägg

0

0

0

0

1 jag har jävligt svår dyslexi. jag skrev den och va stresad löste inte igenom den.

2 ni är inte staff så ni behöver inte hålla på skriva nekad.

3 förlåt mig för jag föddes med dyslexi kan inte göra något åt det.

ASDASDASDSA
Wjalla

AVSTÄNGD

Medlem i 6 år

,

76 inlägg

0

0

2

3

självfallet brorsan, var inte meningen att göra dig upprörd (om du nu blev det), tänkte bara att det är bra att läsa igenom det man har skrivit och uppfatta själv vad som har skrivits.


Sorry igen brakkam!

ASDASDASDSA
baghera

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 3 år

,

73 inlägg

0

0

0

0

Din PED ansökan har blivit godkänd! Jag kontaktar dig på discord så tar vi resterande delar därifrån!

ASDASDASDSA
Next

Föreningsmedlem

Medlem i 8 år

,

13 inlägg

0

0

0

0

Tja abdi ibrahim nu är det såhär att om vi ska kunna sommararbeta tillsammans så behöver du skaffa dig ett moped körkort och du skall tvätta däck varje dag tills det är över om du vill ha en bra ped ansökning skriv till Snarcus#1337 i discord privat han älskar att ta upp sådanahära saker


Mvh Greg

ASDASDASDSA