LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

PED ansökning

Slashh

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Slashh


Discord ID: 756978425285050519


Custom PED/GTA5 PED: Custom PED


namn/PED länk: https://www.file-upload.net/download-14928447/2kidpeds.rar.html


Varför ska du ha denna PED?: Varför jag ska ha denna peden är för att jag kan rpa som ett barn ped då jag vet att det kan bli lalligt med barn ped. Jag rpar isåfall barn till en kille som heter Nilsson. Jag kommer inte lalla med den och vet hur jag ska göra roliga senarion med den. Jag kommer inte åka runt i bil, Jag kommmer göra roliga senarios och kommer vara lite halv kriminell och typ bara snå godis eller kanske en cykel. va som ett vanligt barn som gillar att vara med sin pappa som är polis.


Berätta om din karaktär och varför just denna PED kan bidra med RP: Min karaktär är 10 år gamal och heter Melker Nilsson. Han har en pappa som är polis. Melkers mamma försvann när Melker var 5 år gamal. Hans pappa som heter Emilio har sagt till Melker att hans mamma har flyttat. Emilio måste bertäta detta för Melker. Melker gillar att åka på sin Bmx och vara med sin pappa. Melkers favorit mat är Pizza. Melker har alltid drömt om att bli polis. Emilio är ny anställd på polismydnigheten och Melker är väldigt intresserad av hans pappa jobb. Melker är en glad, rolig och snäll person som bryr sig om alla. Melker har alltid varit lite blyg. Melker har en diagnos vid namn autism. Det gör att Melker inte vågar visa ut sig framför andra utan gömmer sig bakom sin pappa "Emilio". Melker vet inte än att han har denna diagnosen. Melker gillar att spela basket med sina vänner. Melkers favorit färg är svart, vitt o grå. Varför just min ped kan bidra till en bra rp nivå är för att Melker har några backstorys som hans pappa kommer berätta för Melker ig vilket kommer leda till att Melker kanske blir ledsen o De börja bråka. Jag själv kommer inte lalla med peden, kommer tänka exktra mycket på min suntförnuft eftersom jag vet att ped barn brukar vara lalligt. Jag kommer att göra roliga senarios där även jag men också andra kommer att kanske tycka det är roligt. Jag kommer typ snatta lite godis och kanske en cykel men ändån ha en hög rp nivå. Detta kommer både va roligt för mig, för emilio men även kanske polisen. Jag kommer inte gå runt o säga alllt till massa folk om jag kanske kommer in i gäng. Vad är dina mål med en PED: Mitt nål med min ped är nog att få en rolig start som den och en väldigt lugn och senare in i storyn bli lite mer aggresiv o kanske kommer in i ett gäng och de ber mig sälja droger och kommer då rpa på att jag inte vet vad det är utan mer gå runt o göra som de säger. Men annars är det väll att komma in i stan o hitta nya vänner som jag kan hänga med.


Övrigt om du har något att tillägga: Nej tack!


ASDASDASDSA
Slashh

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

Menade denna peden https://cdn.discordapp.com/attachments/997232696176676904/997263111159554158/Files.fm_u_m_y_gabriel_1.ydd_and_3_other_files.zip

ASDASDASDSA
baghera

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 3 år

,

73 inlägg

0

0

0

0

Din PED ansökan har blivit godkänd! Jag kontaktar dig på discord så tar vi resterande delar därifrån!

ASDASDASDSA