LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Ped Ansökan Till drömstaden Rp!

MillePille

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Namnet jag kommer ha på peden ingame är karl Lio!




Discord ID: M...#8117




PED namn/PED länk:


Custom PED/GTA5 PED:





Varför ska du ha denna PED?: Denna Ped vill jag ha för att RP ska bli mer värkligare o Roligare! Jag ska ha denna Ped för att jag är bra på att Rp som barn och jag kan grunderna till den! Jag har haft denna ped på en annan server och på den servern så kom jag skit långt med! Jag kommer bli mer noggrann med regler och jag kommer inte lalla runt som dom flesta gör bara för att dom har en ped jag kommer också ha voice changer som passar till denna ped och jag kommer också lägga ner all tid i världen på ped karaktären!





Berätta om din karaktär och varför just denna PED kan bidra med RP: Denna Ped kan bidra med tygghet skratt och glädje! Karaktären heter Karl Lio och är 10 år! han går i 1 men han ska börja 2! I sin förra stad så trivdes han inte så bra han blev mobbad för sitt utseende han kunde inte vara lika glad som andra han kunde inte ha på sig vad han ville! Men sen än kväll när Karl Lio skulle gå och lägga sig så märkte mamma att det var något konstigt med karl Lio han mådde inte lika bar han åt dåligt! Men då så frågade karl Lios Mamma veronika vad är det som har hänt Karl Lio! karl Lio svarade inte första gången men andra gången svarade han med att jag blir mobbad i skolan jag kan inte vara ute på rasterna själv utan att folk slår mig jag kan inte stå upp för mig själv! Då en dag beslut hans veronika att detta måste vi göra något åt så hon beslöt att karl Lio du kommer åka med din farfar till drömstaden där du kan börja trivas mycket mer! Ja utbrast Karl lio! då än dag så packade Karl Lio ner sina saker och hoppade på flygplanet och började åka! När dom var framme så hade farfar redan hyrt en lägenhet som dom skulle bo i! Då en måndag när Karl Lio skulle börja 2 i drömstadens Skolan så kom han ditt och direkt så fick han vänner det var många som hängde med han och sådant! Så nu började karl Lio stå upp för sig själv mera han vågade klä sig hur han ville och prata och han åt mer och mer för varje dag som gick! Men sen en dag så sa hans farfar att han skulle tillbaka till sin gamla stad där han bodde innan och då utbrast karl lio ja det blir bra jag vill ju bo själv jag har massa med kompisar och jag vet var affären ligger och jag vet hur man ska bete sig och jag vet hur man äter själv jag vet hur man öppnar dörrar! Och sen en dag stack farfar och Karl Lio ska börja bo själv kanske om han inte hittar en annan att bo med!






Vad är dina mål med en PED: jag har som mål med denna ped att vissa att det går att spela andra saker en bara Krim rp och sådant och jag vill vissa att det går att för bättre sin Rp igenom att fixa en ped! jag har som mål med denna att få många vänner och att bra leva ett chilla liv! Jag kommer också lägga ner så mycket tid på denna servern och jag har väldigt mycket erfarenheter då jag har spelat denna ped än gång innan! men det man måste tänka på när man har barn ped är att man kan ju inte börja lalla bara för att man har ped man måste ju fortfarande följa reglerna och sådant! Men helt ärligt jag kommer seriöst lägga ner mycket mer tid på denna karaktären asså fasiken vad kul det är med peds det jag Rp mycket roligare och seriösare





Övrigt om du har något att tillägga: Kunde inte får något bättre och en länk har jag inte men det finns i spelet redan så!

ASDASDASDSA
MillePille

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

Mitt dc id: 535109873697030146

ASDASDASDSA
VHplayz

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

7 inlägg

0

0

0

0

inte vara den som är den du rp redan guben utan tilstånd tror det är du. då du vill ha peden och springer runt med den så antadligen du.

så om du inte är godkänd borde du inte rp peden utan tilstånd.

ASDASDASDSA
MillePille

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

nej jag skulle kolla hur den såg ut ingame!


ASDASDASDSA
MillePille

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

plus jag skulle ta ett kort på den för jag kunde inte få en bild på den annars

ASDASDASDSA
MillePille

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

https://gtaclassicmods.com/shop/childpedmods/child-male-mods/gta-5-child-male-13-b-singleplayer-fivem-ready

ASDASDASDSA
baghera

Föreningsmedlem

Admin

Medlem i 3 år

,

73 inlägg

0

0

0

0

Din PED ansökan har blivit nekad. Denna PED är upptagen.

ASDASDASDSA