PEDs

Generell information om vad en PED är och hur man går tillväga för att få tillgång till det.


En PED är en speciell karaktär/utstyrsel som det endast kommer finnas 1 utav. Dessa har oftast begränsade klädesmöjligheter, men ser annorlunda ut än en vanlig karaktär.

Detta kan vara en tjockare PED, en kortväxt, en längre m.m.. Folk använder sig utav en PED för att förbättra sin RP.


Hur går processen till?

Om du är intresserad utav att ha en PED så ska du börja med att göra en ansökan. Mallen hittar du i fliken "Mall för PED ansökningar".

När din ansökan är klar så kommer en PED ansvarig besvara din ansökan med "Godkänd/Nekad". Efter detta så kommer den ansvarige ta hand om resterande del såsom att ge dig PED:en in-game m.m.

För att underlätta och snabba på processen så är det enklast att sätta dig i ett supportrum i våran discord och gå in tillsammans med din ansvarig och fixar det som behövs. Avstå att tagga din PED-ansvarig.


Frequently asked questions


Vad är en PED?

En PED är en karaktär som är "one-of-a-kind". Det kan vara en NPC ifrån GTA5, eller en custom gjord PED. Dessa har begränsade klädesmöjligheter, men finns folk som säljer tjänster där dem sätter på kläder på din ped.


Vilka PEDs kan man ha?

Du hittar en drös av PEDs här - välj en PED ifrån denna lista, man ser även PED namnet under bilderna. PEDen som du väljer ska matcha med det du har skrivit i din ansökan. Däremot så kan just din PED som du ansöker till vara upptagen, då får du antingen välja en ny eller stå över.


Är inte nöjd med min PED, får jag byta?

Du ansöker om en PED på en karaktär, om du vill göra en ny karaktär så måste du göra en ny ansökan. Under vissa omständigheter så kan det tillåtas ett byta, kolla med din PED ansvarig.


Kan man lägga in en custom PED?

Ja, det kan du. Du gör samma ansökan som till PED. Denna custom PED måste vara realistisk och det är PED ansvarig som bestämmer.