Nickname: Vårby nätverket Eller kartellen.


Steam Profil:https://steamcommunity.com/profiles/76561198955709545/


Discord: Rorrienracerbil#3075


Ålder: 15


Medlemmar (Discord tag): Rorrienracerbil#3075 Kenzo#1892 Focus#6169 Lelle#3358 villedille#0070


Beskriv ditt gäng: Gänget kommer försöka att ligga ganska lågt, men vi ska försöka se till att vi kan vara där för folket i staden. Detta betyder att vi inte ska utföra rån mot civila och försöka hålla upp ett så bra ryckte som möjligt. Vi vill också försöka ha bra relationer med andra gäng och vi har fokusera på att det inte ska uppstå bråk mellan oss och andra gäng. Våld ska nästan alltid vara den sista utvägen i kriminella scenarion för att också försöka hålla ett så gott ryckte som möjligt där med. Jag tänker också att gänget ska ha bra kontakt med civila personer i samhället så att de kan ringa oss efter hjälp ifall problem uppstår så att vi även bygger upp en sorts beskyddande roll i samhället.


Erfarenheter som gängledare: Jag var gäng boss på unive för Crime Families och man hade en väldigt stor roll som bozz men jag ville inte kö nå mer på unive för att alla scenarion handlade om vapen samt droger. men som när vi skulle storma ett hus alla bara sprang in även fast jag sa chilla. så jag har erfarenheter från det och vi kommer inte bråka med några gäng för vi årkar inte hamna i skit eller bli stormade av polisen. sama vi kommer inte spela för makt och pengar vi vill utföra rpnivån på bästa sätt.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos ett gäng: att vi ska veta vad vi gör och inte bryta mot någon regel och sköta oss. t:ex inte skjuta vid polisstationen eller sjukhuset eller bilfirman och om vi ska göra något stort ska det va väll planerat och inte bara. t:ex säga å vi gör rån så åker vi utan en plan och inte skjuta mot polis eller vanliga människor utan en anledning. och vi i gänget ska vara som en familj och respectera alla. och va trevliga mot andra gäng


Varför ska just du få ett gäng: Det är ganska många som vill vara med på detta och jag känner att vi kommer kunna bidra med väldigt bra scenarion, som inte bara kommer bestå av rån och bråk med andra kriminella, utan också lugna scenarion med civila personer kan handla om att vi ska hjälpa dom med någonting icke-kriminellt. När vi väl ska utföra rån på till exempel bank så ska vi se till att planera det riktigt väl för att det ska bli en så rolig situation för andra inblandade som möjligt och det viktigaste för oss är inte att vi ska gå vinst på allt vi gör, utan att vi bara ska ha det allmänt roligt i olika scenarion. Jag tror också att detta gäng kommer att bli något nytt jämfört med de andra gängen på servern. Många av de som kommer att vara med i gänget har kört på servern väldigt länge, och dom vet vad som gäller samt hur man bidrar med väldigt bra scenarion.


Övrigt om du har något att tillägga: När det gäller rån så ska det vara välplanerat. Om det gäller personrån så ska det inte bara vara vilken person som helst utan vi ska ha en bra anledning till det, och vi ska även ha koll på potentiella vapen som personen bär. När det gäller bank- och affärsrån så ska vi se till att ha minst 4 personer och planera kläder samt flyktfordon och flyktvägar, vilket är viktigt eftersom vi då kan splittra upp oss vilket gör jakten svårare för poliserna. När rånet utförs ska man också ha tänkt igenom gisseltagning vilket kan göras i banken genom att man väntar på att personer går in, eller så tar man det mer säkert och tar en person man har bra information på. När rånet utförs ska man hålla koll på vad som ska göras för att rånet ska ske så smidigt som möjligt och man ska se till att ha bra kontakt med polisen för att det ska bli ett tydligare scenario. När det gäller möten med andra gäng så ska man inte bara dra vapen direkt, utan man ska försöka diskutera och komma överens ifall man möts vid ett av knark ställena. Om detta inte går som planerad får man lov att dra vapen eftersom det uppstår en situation där man då borde värna om sitt liv. Allmänt för alla situationer så ska vi se till att anlända till platser/scenarion med samma fordon för att man ska kunna se att alla är kopplade till varandra och gör det tydligare för andra gängmedlemmar som kan befinna sig på platsen.