Nickname: Sebbe Andersson


Steam Profil:https://steamcommunity.com/profiles/76561199020018219/


Discord: VH playz#6998


Ålder: 14 år. fick undantag.


Chefsjobb: Redline


Beskriv din karaktär:anser att jag skulle passa som chef till detta yrket eftersom jag har tidigare erfarenhet inom just autoexperten och har även jobbat på Mekonomen. Men jag anser att denna rollen skulle passa mig eftersom jag har ett lugnt temperament. Jag har även varit vän med chefen och biträdande för auto- och har därmed en viss erfarenhet och kunskap. har varit Chef på Autoexperten förr så vet hur allt funkar och de som jobbar där har ALLTID tyckt jag har varit en bra Chef för det Jobbet!. isånnafall blir det andra gången som chef så kan bli kul att rulla det igen, Jag kommer ha koll på att jag anställer rätt folk å så haft hittils iaf så länge jag varit Chef där förr . Ska även ha möten så att jag har koll på mina anställda å så höra vad dem tycker!.. Kommer göra mitt bästa för både kunderna och mina anställda. Sen gör jag inte detta för pengarna utan för att känna chefs utmaningen mer. Jag har varit biträdande på mekonomen innan stad. Så jag har goda kunskaper. Jag kommer hålla strikta möten och kommer hålla koll så autoexperten inte går minus. Om folk inte jobbar så kommer jag ta tag i det, till en början ge varningar men om det inte blir bättre kommer jag sparka personen och hitta en ny och bättre att anställa så enkelt är det med det. Men jag vill såklart att vi ska kunna ha många erfarna arbetare så vi kan bilda ett starkt team som har ett bra samarbete. Det är omöjligt och bilda starkt team om man håller på jag har varit chef på många andra jobb. sebbe har lärt sig att dila med kriminälla och få det under kontrol och göra så fler får det roligare och mår bra på jobbet! så ni vet om att jag ej kommer abjsua min che fjobb samt kommer inte ta ut pengar inom jobbet som andra gör eller bara triam grattis till sig säljv. han har utbildnigne som advokat. sebbe är också ledare över ballas. just så ligger sebbe samt ballas lågt då dom inte vill ha polisen efter sig hita bra perosn som är aktiva i tjänst och som kan jobba på redline. sebbe har mycket och styr ballas bra och göra alting för itne bli uptekgt. sebbe är kriminäll men polisen har inte fåt reda på det äno så bra. han bar åkgt fast för trafike bort som alla göra.


Erfarenheter som chef: Jag har alltid varit framåtdrivande hos alla jobb som jag har jobbat på. Men nu så har jag hittat rätt. Jag känner att redline är det jobb som jag finner en trygg plats i. Detta är inte beroende på chef positionen utan allt och alla som finns på redlin. Jag älskar att jobba på redline och trivs nog mest av alla som jobbar där jag jobbade också på bennys men ändrat naman nu har erfarenhetter inom jobbet och som chef.. Jag tycker om att laga bilar men inte bara för att utan för att göra kunderna glada och därför söker jag till redline. Falck har ett väldigt bra rykte. jag känner att det är helt otroligt hur bra vi kan vara på att samarbeta. I nuvarande läget så är jag personalansvarig på redlineoch trivs redan till 100% Jag älskar att samarbeta med alla på redline och också med andra firmor som t.ex marja lisas eller saras. Jag skulle absolut kunna föra företaget framåt och hjälpa alla och göra allt i min makt för att redline skulle kunna få det bästa ryktet, vara så aktiva som möjligt och vara så effektiva så att alla kunder skulle komma till falck istället för att åka till något annat företag som kan laga bilar. jag vet hur chefspositionen fungerar och har tidigare varit saras chef. Jag vet hur man sätter ner foten och hur man behandlar anställda. jag som chef kommer också sita mycket med mina anstälda göra roliga senrios ha roligt med polisen och anstälda jag är också ballas boss. vi i bllas kommer vara anstälda på redlin vi kommer inte ha något krim eller göra kriminälla saker när vi är i tjänst vi kommer styra det så bra och sköt så foclk kommer inte vet att vi är gäng utan för redline. så mian erfren hetter så kommer bllas varar styra stället. jag anser att jag skulle passa som chef till detta yrket eftersom jag har tidigare erfarenhet inom just bilar samt att var chef på andra server och har även jobbat bennys. Men jag anser att denna rollen skulle passa mig eftersom jag har ett lugnt temperament. Jag har även varit vän med och har därmed en viss erfarenhet och kunskap. inom min erferenhetter inom chef jobbet så har jag lärt mig och set på server /me måset utväklas man man reparer fordon till andra och man sak ge fakturor itne bara ta svart som många gör just nu. jag kommer också utväkla kärninge med lastbilar man måset ta utbildnigne och mera om det då behövs till blien så blir det då bärgare. har lärt mig mycket när jag va chef på oliak jobb på unive kan mitt rp vill värkligen göra så redlien blir bätre rp och mer aktivt!


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en chef: Att chefn är aktiv lyssnar på sin anstälda gör bra och nya ider har i balnd rabat på bilar. man ska lyssa som fan på alla som jobbar på jobbet. att chefen har tåla mod kan väta läge tar det lungt i jobbet ta hand om sin ansstälda gör så dom mår bra och få det bra under jobb. chef ska inte höga upp andtälda för tidigt man ska inte anstälda för minga man måset kuan säga nej till perosn. anas blir det svårat att få till med kassan på redlien. att man inte abjosar sin chef roll med att säga så här gör det anas blir det saprken. man är lika trevlig mot alla anstälda man har. som chef låter man hr biträdande också ta beslut. man tar bar dom sista beslute som är vikgitaste för jobbet. jag kommer man ska inte skrika man sak kuna ta kretik kuna ha jobiga perosn på redlien. man sak itne få damp hela tiden. en stor egenskaperna är att vara aktiv i tjänst jobba på mycket och lysan på anstälda och kuna göra det rolligare på jobbet för att folck ska vilja vara på redline. att man ska hha det bra och göra det roligare rp på jobbet där du är chef på för just att folck ska käna sig välkoma till reldien och må bra som fan där och tycker rp höjs. så det är bra egenskaperna när chef kan rp och anstädla sköter sig.


Varför skulle just du passa som en chef: Har vairt chef på andra server vet precic vad man sak göra. och betet sig mot folck som vill ha hjälp av oss. Jag kommer vara aktiv. jag kommer ta hjälp av ballas medlaer och styra redlien vi kommer ha strigta regler man får inte ha kriminälla saker samt något olagt på sig om du jobbar på redlin unde tiden du är i tjänst är du ur tjänst då får du göre precic vad du vill. jag som chef kommer ha kolt på mina anstälda så dom skärpe sig och inte göra något dåligt för företaget eller för redlisn rykte. kan säga så här blir jag chef så kommer det bli mer aktiv på redlien. jag har rp många oliak chef jobb på andra server vet preic hur man ska vara och göra för att var en bra chef. jag vill då bli chef för- för då jag vill kuna få redline mer aktiv. just nu är redline inte så aktiva och när dom är aktiva så tar dom svarta pengar. dom tar inte gneom företaget som vi vill då om man tar i genom företaget så kan man ge utbonusar till anstälda som är aktiva och gör ett bra jobb på redlien. vilsa på min andra server som har komit till drömstaden nu vill att ajg sak bli chef över ett företag då jag är aktiv och vet vad jag sak göra. jag ansöker för att bli chef för att redline ska bli mer aktiva och bätre rp få fler folck att villja få redlins hjälp igen som det va iana i tiderna. kan säga så här får jag chansen att vara chef kommer jag förbäre rp så hima mycket och göra redlin mer aktiv och bätre på dom säten som det behövs på. att dom itne ta svarta pengar mer aktiva och mera. kan säga så här blir jag chef kommer jag göra redlin bätre och roligare att rp med dom. just nu är det bara att lagga bilen sen dra där ifårn. så vill förbätre det deloxit.


Övrigt om du har något att tillägga: vet att det fisn en chef men han är as inaaktiv. så vill ansöka vet att ni kommer ge han vanigar och då blir han aktiv i 1 vecka sen blir han inaktig igen daröfr vill jag ansöka.


--------------------------------------------------