LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

Chef ansökan East Custom!

Nilsson09

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

3 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Nilsson


Steam Profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198340475523/


Discord: Nilsson♡#8708


Ålder: 09a 13 år


Chefsjobb: East custom.


Beskriv din karaktär: Han heter Diego_Diaz 26 år gammal född i malmö. Diego var bara 6 år när hans mamma lämna han. det var bara han och sin pappa Martin. Hans pappa hade problem med alkohol och inte kunde ta hand om Diego. Diegoville inte säga det till sina kompisar eller till någon. alla trodde att Diego hade så bra och att han hade allt som det ska där hemma. Men en dag när Diego kom hem från skolan så ser han att sin pappa ligger på golvet, blod fårn munnen, en flaska sprit brevid säg och en kniv i handen. Diego börja gråta o stängde dörren. Diego tog upp sin telefon och ringde 112. När sjukvårdare och polis kom till plats så satt Diego utanför lägenhets dörren gråtandes. En polis kom upp till han och frågade vad som hände, Diego sa "han är död"... Diego var helt förstörd, ingen mamma, ingen pappa. Diego har ingenstanns att bo. polisen tog Diego i handen och gick ner från trappan. Diego kunde inte tänka på nått annat än sin pappa. Diego var 13 år gammal. han bodde på ett familjehem där han fick mat, vänner och en ny familj. just nu tänkte inte Diego på sin pappa längre utan försökte fokusera på skolan igen. Diego ville bli bil mekaniker. Diego läste o läste. När Diego gick ut skolan fick han en utbildning till bil mekaniker och söker nu jobb till East Custom.


Erfarenheter som chef: Jag är en kunnig chef som tar emot alla. jag är aktiv och genuin. Jag kan mycket om hur man göra saker bra och snyggt. Bil designer passar in till min karaktär då Diego kan mycket om bilar och hur man ska kunna repaera om de. Diego är en ommtänksam person som tänker på folk. Diego har alltid drömt om att bli en bil mekaniker för att hans pappa hade varit de. Diego har varit mycket ute i garaget med din pappa och byggt på en lite mopped. Diego kan mycket om hur han ska göra för att folk glada och intresserad av att jobba på East custom. Jag ooc har ett väldigt stort intresse inom bilar och har varit med min pappa mycket som jobbar att laga bilar, traktorer mm. Jag har erfarenheter inom hur jag ska göra bilarna snygga och kunderna nöjjda. Jag är alltid shyst mot kunderna hela tiden. Jag vet gangska mycket bil delar. Jag har även erfarenheter inom chef yrket osm att jag vet hur jag ska göra mina anställda nöjda och glada. Jag står alltid upp för mina anställda och försöker göra dem glada varje dag. Jag kan ta intervjuer bra och vet vilka frågor och hur hård jag ska va. Jag kan ganska snabbt se om en person inte passar in på detta jobbet.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en chef: De viktigaste egenskaperna är nog att man är uppmärksamhet till allt. Detta gör att man kan se ganska lätt om nån kanske mår dåligt eller inte trivs bland arbet miljön. Jag kommer se till att allt kommer va som det är och ser jag att några anställda står o små bråka så kommer jag att se till att det löser det och pratar igenom det. Andra är att man är snäll till alla och respekterar dem. För att de anställda ska kunna jobba måste de ha en kunnig, snäll, ommtänksam chef för annars kommer jag att försötra deras arbets miljö och göra så de får en dålig dag. Jag som chef måste alltid försöka gå till jobbet med ett leendet för att veta att jag kommer ta emot kunder och träffa personal. tredje är att kunna sitt jobb. Om jag som chef inte kan om yrket och visar att jag kan mycket om yrket så är det jätte svårt för dem att kunna få en lön och visa vad de går för. Jag måste se till att jag gör mitt jobb effektivt och kunnigt för att visa mina anställda att jag är en kunnig chef.


Varför skulle just du passa som en chef: Varför jag skulle passa som chef är för att jag är aktiv varje dag, jag vill hjälpa folk då jag hör att folk tjatar om att "East Custom" ska öppna och att dem aldrig har öppet. Jag är en kunnig chef som tar emot alla oavsätt vad. Jag vet hur jag ska göra för att de anställda ska må bra och trivas. Jag och min karaktär är nog ganska lika och gör saker som vi både gillar. Jag gillar bilar och att designa saker, jag gillar att träffa nya människor, jag gillar att hjälpa folk. På East Custom gör du allt det jag och diego gillar att göra och hjälpa till. Jag vill bevisa att jag kan ta hand om ett jobb och ha öppet minst 2-3 gånger om dagen så vi på East Custom får en bra recession och att dem blir nöjda.


Övrigt om du har något att tillägga: Nope, jag är aktiv varje dag!

ASDASDASDSA
Slashh

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep Känner Nilsson irl och han är kunnig och bra inom yrket, han är även riktigt bra på att rollspela! :)

ASDASDASDSA