LOGGA IN

- eller -

Håll mig inloggad

Glömt Lösenordet?

SKAPA KONTO

SKAPA KONTO

- eller -

LOGGA IN

Gratis

5€ / year

Jag godkänner användaravtalet.

Jag godkänner PlayParks stadgar.

Du ansöker nu om medlemsskap i PlayPark spelförening. Du ansluts också till Sverok.

Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Välkommen!

Registreringen lyckades. Vänligen verifiera din mejl genom att följa instruktionerna i mejlet som skickades till dig.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

GLÖMT LÖSENORD

Vänligen fyll i någon utav nedan alternativ.

- eller -

Avbryt

LÖSENORD SKICKAT

Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att återställa ditt lösenord.

Därefter kan du logga in som vanligt.

LOGGA IN

chef ansökan

Rorrienracerbil

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

3 inlägg

0

0

0

0

Nickname: Liam


Steam Profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198955709545/


Discord: Rorrienracerbil💯🥶#3075


Ålder: 2007,02,14 =15


Chefsjobb: East custom.


Beskriv din karaktär: hej min karaktär heter Elliot Eriksson, 22 år gammal. Han växte upp i en stökig familj där pappan var alkolist & mamman var arbetslös när Elliot var cirka 8 år gammal så gick hans mamma bort i cancer & Elliot var ledsen för hans mamma hade gått bort & Elliot gick inte till skolan en ända gång på 3 år så han kom efter jätte mycket i skolan så när han återvände till skolan så var han tvungen att gå om två klasser så han började i årskurs 7 & började om på nytt tillslut så gick han ut 9an med helt okej betyg sedan så valde han linjen fordon på gymnasiet så sen så blev han klar på gymnasiet men när han gick ut gymnasiet så gick det inte som planerat utan han slutade upp i en situation där han blev arbetslös och låg hemma och kollade på tv,n .Han började också jobba med droger och sålde ofta till några av hans bekanta uppe i paleto. Detta gjorde att han kännade ännu mer pengar än av vad han gjorde på bara vapen. När han var 24 år gammal så vände allt. polisen stormade hans hem och riktade vapen mot han. Han satt inne i fängelse i 6 år och 3 månader för vapen och drog innehav. När han nu är ute ur fängelset så har han ingen aninng vad gan vill göra. Me han funderar på att hitta ett riktigt jobb och börja om på nytt. men sen kom han tänkande på en sak att han kanske borde ta tag i livet och börja plugga senare började han plugga för att senare kunna börja jobba på East customs som han han har som mål.


Erfarenheter som chef: Jag tycker det är ett otroligt kul arbete, och det finns ett schysst driv i social-rp. Det finns även brett med aktiviteter, mycket möjligheter inom yrket vilket alltid är positivt. Jag har mycket tidigare erfarenheter inom chefsjobb generellt. Har t,ex varit benny's chef,taxi-chef, samt, bilfirma,chef. inom flertalet olika server och finner arbetet som chef otroligt spännande. och så klart är jag aktiv varje dag!


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en chef: att ha kunskaper om det jobbet och att ha intresse om jobbet och vara trevlig mot alla kunder och såklart mina anställda. och vara aktiv så mycket jag kan.


Varför skulle just du passa som en chef: För att jag kommer att utveckla jobbet och göra det till en trygg plast där alla ska känna sig välkomna och att det ska gå bra för East customs nerelt. jag vill bli chef för att jag kommer kunna utveckla East customs och vill kunna göra den till en populär firma som som har personal öppet och har kunder som är nöjda vilket är det absolut viktigaste med det hela. jag tror att i framtiden om jag blir chef kommer folk komma till oss. och då kommer vi bidra med bra kundservice. och vi kommer ha bra öppetider så alla som vill fixa sin bil. och jag kommer anställa dom som har bra erfarenheter och är snälla och trevliga och sköter sitt jobb bra. och jag kommer utveckla jobbet och göra det till den kändaste firman i stan.


Övrigt om du har något att tillägga: det är inte så många aktiv där så jag skulle vilja få ett driv i East customs. och om det skulle redan va någon som är chef skulle det va snällt om jag kan bli anställd där fast inte chef.

ASDASDASDSA
Jäger10

Föreningsmedlem

Medlem i 2 år

,

5 inlägg

0

0

0

0

+rep skulle passa bra som chef där

ASDASDASDSA